2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
چه عالییی برام جالبه چرا دکترها در یک مرکز تخصصی نازایی نباید به روز باشن😭😭😭الکی من عقب افتادم

منفی شدم.

ولی کلا پروژسترون ک شروع میشه ضخامت آندومتر ثابت میشه.

برایمان چون روز تعطیلی می‌خورده اینطور گفتن بهت

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم جفتم قدامیه خیلیییی کم حرکاتو میفهمم شاید ب زحمت و توهم روزی ی ریزه حس کنم  درصورتیکه تو س ...

عزیزم من از ۲۳ هفته حرکاتش رو کامل حس میکردم

دختر من کلا تا آخر کم تکون میخورد حتی تو سونو اینقدر با دستگاه میزد تو شکمم تا تکون میخورد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حتما عزیزدلم  لایق باشم دعا میکنم  توهم برا من دعا کن سرکلاژ کردم خیلی نگرانم 🥲

نگرانی نداره دیگه عزیزم.سرکلاژ که باید خیالت راحت باشه .انشالله که بارداری راحتی داری و به سلامتی و به موقع بغلش میکنی عزیزم .اینقدر نگران نباش .از بارداریت لذت ببر

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نگرانی نداره دیگه عزیزم.سرکلاژ که باید خیالت راحت باشه .انشالله که بارداری راحتی داری و به سلامتی و ...

ممنونم استاره جان از دلگرمیت 😘😘😘 ایشالا خدا به زودی دامنتو سبز میکنه واقعا از ته دل برات همیشه دعا کردم و میکنم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنون گلم اره آی وی اف انجام دادم و منفی شد 

متاسفم گیلداجان خیلی ناراحت شدم چون تجربه تلخشو دارم درکت میکنم

انشالله ک به زودی طبیعی باردار میشی و همه غصه هاتو یادت میره

[QUOTE=256915631]نه عزیزم حتی آخرا واسه من اونطوری بود تو ی ساعت دو سه تا حرکت با زور شکلات داشت زن پسر خالمم جفتش ق ...[/QUO  نمیدونستم مرسی عزیز

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنونم استاره جان از دلگرمیت 😘😘😘 ایشالا خدا به زودی دامنتو سبز میکنه واقعا از ته دل برات همیشه دع ...

قربونت برم مهربون 😘😘مرررررسی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم کلا آروم بوده الانم آرومه ؟ 

آره الانم خوبه آرومه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍