2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
[QUOTE=256915631]نه عزیزم حتی آخرا واسه من اونطوری بود تو ی ساعت دو سه تا حرکت با زور شکلات داشت زن ...

نمی دونم حقیقت داره یا نه ولی تو دور و اطراف ما که صدق میکنه😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون گلم اره آی وی اف انجام دادم و منفی شد 

گیلدا جان خیلی متاسفم که منفی شدی ان شاالله طبیعی باردار شی

من بیبی چکتو دیدم بنظرم منفی بود ولی باز گفتم شاید اشتباه میکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم از راهنماییات  منم الان بیشتر دراز کشیدم برا غذا و دسشویی پامیشم و شبا هم میرم تو ...

عزیزم اگه سرکلاژ کردی حتما خیلییی رعایت کن 

من سرکلاژ نکرده بودم ولی کل بارداریم کلا تو خونه بودم چشم به هم بزنی میگذره

عزیزم  یادمه دخترت کولیکی بود تا چن وقت طول کشید،؟

سلام شروین جان خوبی گل پسری خوبه؟

از سه ماه شروع شد کم شدن ۴ ماه خوب شد کامل

بچه ها من چهارشنبه هفته پیش انتقال دادم امروز میشه روز هفتمم یا هشتم؟ بی بی زدم منفی شد خیلی حالم گر ...

هفت عزیزم

زوده الان

جنینت چند روزه بودن

عزیزم شما ۱۲تا جنین دارید همین ماه براتون انتقال میدن یا یکماه باید فاصله بیفته ب سلامتی؟

من هایپر شدم گلی گفت ۲ ماه دیگه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️