2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر ژنتیک برای ما هم نوشت اینو  آزمایشگاه دولتی دادم که هزینش کمتر بشه گفت ۳ ماه دیکه ...

عزیزم شما ۱۲تا جنین دارید همین ماه براتون انتقال میدن یا یکماه باید فاصله بیفته ب سلامتی؟

سلام هانیل جان خوبی غزیزم  خداروشکر خودت و نی نی حالتون خوبه ایشالا به موقع بیاد بغلت 😍  ...

ممنون عزیزم 🌹

من تا فرداش لکه بینی داشتم بعدش دیگه نداشتم ولی تا چند روز لکه بینی جزئی طبیعیه.

تا دو هفته هم استراحت مطلق بودم یعنی فقط در حد سرویس. نماز رو تا سه روز خوابیده خوندم چون موقع نشستن به بخیه ها فشار میاد. غذا هم سریع می‌خوردم باز دراز می‌کشیدم.

بعد از ۲ هفته هم استراحتم نسبی شد. مثلا در حد یه غذای ساده دو نفره، همین.

لباس زیر سعی کن نپوشی چون مهمترین چیز توی سرکلاژ جلوگیری از عفونته. ژل شستشوی مناطق حساس بانوان مخصوص بارداران بگیر هر روز خودتو باهاش بشور.

اصلااااا زور نزن برای هیچ چیزی، مواظب باش یبس نشی، از لاکسی ژل استفاده کن.

کلا اصلا به خودت فشار نیار. زیاد سرپا واینستا، زیاد نشین، موقع خوابیدن بلند شدن به پهلو شو وزنتو بنداز روی دستت که به شکم و رحمت فشار نیاد.

ان شاالله تا آخرش خیلی خوب و عالی پیش بری عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
والله من در حال کاهش وزن از ۸۲ الان رسیدم به ۷۷ حالا انشالله بعد عید برم دنبال کارام خدا کنه تا اون ...

به به چه عالی آفرین به اراده ت 👏👏

بروی چشم عزیزم، ان شاالله با همین انگیزه و اراده تا عید به وزن دلخواهت میرسی گلم 🌹 بعدش هم با خبر مثبت شدنت حسابی خوشحالمون می‌کنی 😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
والله من در حال کاهش وزن از ۸۲ الان رسیدم به ۷۷ حالا انشالله بعد عید برم دنبال کارام خدا کنه تا اون ...

چرا نتونی عزیزم، حتما میتونی ، من اسفند آی یو آی کردم که نگرفت دکتر گفت چاقی برو کم کن، اون موقع ۷۶ بودم بهار و تابستون رو رفتم باشگاه و رژیم گرفتم الان ۵۸ کیلو هستم ، روزی ۸۰۰ کالری میخوردم، و باشگاه. 

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
سلام عزیزم منم امروز روز ۱۲سیکل رفتم سونو گفتن بزرگ ترین فولیکولت ۱۲دوباره تا ۳روز دارو دادن ک شنبه ...

سلام عزیزم ، والا به من قرص داده بود از ماه قبل میخوردم به نام آی پی 6

خیلی موثر هست در هایپر نشدن

همچنین آمپول اورگالوتران که این روزا زدم اونم موثره در هایپر نشدن

اینا رو دکتر نداده بهتون؟

برا من گفت تخمدان چپت که کلا پاسخ نمیده همیشه

تخمدان راستم کی ۱۸

دوتا ۱۶

دوتا ۱۴

دوتا ۱۰ داشت ، روز دوازدهمم، حالا فردا پانکچرمه

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
سلام قربونت برم تو خوبی ؟شرمنده گلم یادم نمیاد بارداریت رو بهت تبریک گفتم یا ن ؟اگر نه که معذرت میخو ...

حتما عزیزدلم 

لایق باشم دعا میکنم 

توهم برا من دعا کن سرکلاژ کردم خیلی نگرانم 🥲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..