2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این امپول فعالیت تخمدان کم میکنه سطح استروژن میاره پایین  چون فعالیت تخمدان کم میکنه بخاطر همی ...

سحر جان دکترمنم این انتقال اخر برام این امپول رو نوشته بود زدم .چند ماه اثر میزاره روی عملکرد تخمدان .چون این ماه هنوز پریود نشدم میخوام ببینم اثر اونه ؟ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم اینکه میگن اگه کسی یائسه بشه و‌دیگه پریود نشه نمیتونه‌تخمک اهدایی بگی ره درسته ؟ در این مورد ا ...

فکر نمیکنم اینجوری باشه چون من یه خانمی بودن یایسته بودن تخمک اهدایی گرفته بود بعد دکتر بهش گفته بود اتفاقا یائسته بودن شانس انتقالت رو بالا میبره .حالا درست و غلطش رو نمیدونم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
جنینی که فریز نشده رو بهش میگن فرش شنبه پانکچر شدم سه شنبه انتقال داشتم

اوخی عزیزم به سلامتی انشالله بعد چندتا تخمک داشتی و چندتا جنین تشکیل شد ببخشید سوال میپرسم مشکل از کیه

من خودم مشکل دارم تنبلی تخمدان ژنتیکی😔

دخترا ببخشید این سوالو میپرسم بی ادبی نشه

من خیلی اذیتم مجبور شدم بپرسم

از دیشب وقتی میرم سرویس بهداشتی ادرار ک میکنم اولش این حس رو ندارم قطره های آخرش ک میشه یه درد عجیبی دارم انگار رحمم میخواد بیاد پایین یا انگار سوزش هم قاطیه دردشه

نمیتونم توصیف کنم دردمو 

بنظرتون واسه چی اینجوری شدم

کسی تجربه ی منو داره 

۱۹ مهر پانچر شدم

روز سوم پریود هم هستم

تا به امروز چنین دردی رو تجربه نکرده بودم

چیکار کنم؟

فردا زنگ بزنم به مرکز بگم؟

درد امشبم از دیشب بیشتر شده

خیلی اذیتم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مراحل تخمک کشی یکی هست فقط قسمت بارور کردن متفاوت میشه. تو ای وی اف، تخمک رو میذارن کنار یه&nbs ...

عهههههههه من فکر کردم ای وی اف روندش مثل میکرو هست 

کلا دیدگاهم عوض شد

کاش منم میکرو میکردم

فکر میکنم شانس بهتری داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عجیبه که اینو پیگیری نکردی😅 غزال جون توضیح داد زحمتشو کشید، ما که مشکل اسپرم دارن شوهرامون این روش ...

چرا من راجبش چیزی نفهمیدم 

فکر میکردم میکرو ای وی اف یکیه

کلا فکر میکردم ای وی اف اسپرم رو وارد تخمک میکنن

وگرنه میگفتم میکرو  کنن منو😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کی خریدی عزیزم؟ چند تومن شد؟ بیمتون چیه.  همون نسخه رو دادی دادن دیگه اذیت نکردن؟

من بیمارستان بهمن  خودشون داشتن و تزریق کردن برام .از داروخانه نگرفتم .ممکنه بیمترستان خودتون داشته باشه و همونجا تزریق کنن .توی همین انتقال قبلی ۴۰۰ تومن شد آزاد 

دخترا ببخشید این سوالو میپرسم بی ادبی نشه من خیلی اذیتم مجبور شدم بپرسم از دیشب وقتی میرم سر ...

شاید عفونت ادراریه، به پزشکت بگو چیزی نیست با یه داروی عفونت ادراری زود خوب میشه

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟