2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترایی ک مثبت شدین مبارکتون باشه انشالله ک صحیح و سالم بغل بگیرین  یه سوال روز انتقال زخامت ر ...

چقد خوب بالا رفته ضخامت رحمتت

من همیشه با اندومتر ۷ برام انتقال میدن 

از ۷ تا ۱۶ نرماله مهم اینه تری لاین یا سه خطی و یک دست باشه

سلام سوسن جون وای بعنی میشه🥺بعد دیشب منم همین درد شدیدو واسه چند لحظه داشتم بعد فک میکنم ک همش شیاف ...

ن ایشاا... ک پریود نمیشی و ازمایشت مثبت میشه من اهواز انجام دادم عزیزم

بعد یه سوال عزیزم روز انتقالت زخامت رحمت چند بود؟؟ 

ردز انتقال رو نمیدونم من انتقالم فرش بود یه جنین سه روزه ده سلولی واسم انتقال دادن دکتر گفت رحم سه خطی و عالیه دیگه نمیدونم

ممنونم ماهیا جون، امیدوارم. هم چنین برای شما. امیدوارم که همه مون بچه های سالم و صالح رو به زودی بغل ...

انشالله عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
شوهرم ۳۵ سالشه. لاغره. اهل هیچی هم نیستیم. نه سیگار و مشروب نه قلیون. کوکیوتن میخوریم هر دو، روزی دو ...

من خودمم استفاده میکنم دکتر برام نوشته، شوهر منم اهل هیچی نیست ی کم تپله گفتم شاید به خاطر اون باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
@عبدالواحد   عزی م امروز به نیتت سوره مریم خوندم ان شالله حاجت روا شی

الهی امین 

ممنونم  عزیزم🌷⚘🌷

خدا خیرت بده عزیزم ان شاالله این دوران رو به خوبی بگذرونی و نی نی (ها ) رو با  دلخوش بغل بکنی الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍