2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044851 بازدید | 684415 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینا هورمون محرک فولیکول هستن که توسط هیپوفیز تولید میشن این دوتا هورمون میان هورمون های که تخ ...

مرسی ممنون . من آمپول میکرورلین زدم دو ماه و نیمه که پریود نشدم . این جواب نرماله ؟ البته d3  رو میدونم که خیلی زیاده .

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی ممنون . من آمپول میکرورلین زدم دو ماه و نیمه که پریود نشدم . این جواب نرماله ؟ البته d3  ر ...

این امپول فعالیت تخمدان کم میکنه سطح استروژن میاره پایین 

چون فعالیت تخمدان کم میکنه بخاطر همین پریود نشدی برای قبل انتقال این امپول روز ۲۱ به بعد سیکل قبل انتقال میزنن که استرادیول میدن دچار اندمتریوز نشی و تخمدان غیر فعال کنن

بچه ها ساعت ۵ صبحه به من گفتن ۷:۳۰ کلینیک باشم برای انتقال از شدت استرس ترجیح دادم نخوابم کلا و ...

سلام گلم این استرسی که شما داری واقعا بده  باید بیخیال باشی حواستو پرت کن و خودتو سرگرم کن این خیلی مهمه ایشاا... انتقال خوبی داشته باشی و بسلامتی دوهفته بگذره و با آزمایش مثبتت ماروهم خوشحال کنی 

بله عزیزم بهترین دکتر تو مرکز هستش کی تخمک کشی کردی؟ مشکل ت چیه دفه اولته؟

من اهدایی گرفتم 

یبار خرداد انتقال دادم با اولیاپناه منفی شد ماه پیش ۱۳ سیکل رفتم پیش دکتر گف ۹ سیکل پریود بعدی بیا اگه ضخامتت خوب بود سیکل طبیعی انتقال میدیم.

ذخیره تخمدانم  پایینه.شوهرمم مورفولوژی ۳ درصد.

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
بله عزیزم بهترین دکتر تو مرکز هستش کی تخمک کشی کردی؟ مشکل ت چیه دفه اولته؟

من فردا میشه  ۹ سیکل  ک آقای دکتر ویزیت نمیکنه 

ماما گف بیا ی خانم دکترا سنو کنه برو دم اتاق عمل اونجا بهت بگه چیکار کنی

تاحالا برات پیش اومده بری اتاق عمل سنو رو نگاه کنه.

استرس دارم آقای دکتر رو فردا نبینم

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
ازمایشاتت نرماله، برای چی امپول میکرولین زدین؟ مشکلتون چی بود؟

مرسی ممنونم زحمت کشیدی . کیست آندومتریوز دارم . پانکچر شدم ولی دکتر گفت قبل انتقال این آمپولو بزن که التهابه کیستتو برطرف کنه بعد انتقال بدیم . حالا دیگه منتطر پریودیم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی ممنونم زحمت کشیدی . کیست آندومتریوز دارم . پانکچر شدم ولی دکتر گفت قبل انتقال این آمپولو بزن که ...

قربونت عزیزم

روز چند سیکل امپول زدی؟ معمولا اگه اوایل سیکل بزنی پریودی عقب می افته 

این امپول به این صورت میدن که شما از روز پنجم سیکل قرص ال دی شروع کنی روز ۲۱ سیکل این امپول بزنی بعد از اتمام ال دی پریود میشی و مشکلی نیست ولی اگه ال دی نخورده باشی و این امپول بزنی سیکلت با تاخیر میشه

من اهدایی گرفتم  یبار خرداد انتقال دادم با اولیاپناه منفی شد ماه پیش ۱۳ سیکل رفتم پیش دکتر گف ...

عزیزم اینکه میگن اگه کسی یائسه بشه و‌دیگه پریود نشه نمیتونه‌تخمک اهدایی بگی ره درسته ؟ در این مورد اطلاعی داری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من فردا میشه  ۹ سیکل  ک آقای دکتر ویزیت نمیکنه  ماما گف بیا ی خانم دکترا سنو کنه برو ...

بله عزیزم من رفتم نشون دادم 

می بینه 

فقط ضخامت کمتر از ۹ نباشه ۹ یا ۱۰ عالی

گفت بیا پی ار پی یا خراش رحم؟

الان می گن هیچ آزمایشی نشون دهنده ذخیره تخمدانها نیست اون amh هم نشون دهنده عملکرد فولیکول های اون ...

چه جالب تا الان نشنیده بودم که مال عملکرده فولیکوله، ممنون عزیزم که گفتین.دکترهام که چیزی نمیگن.

پس اگر مال عملکرد فولیکول هم باشه عددهامونم بالاست باید ی تکونی به خودشون بدن پس چرا طبیعی هم باردار نمیشیم😭

گلم من فعلا تو مرحله ماه قبل از پانکچر هستم پریود که شدم میرم تو سیکل. آزمایشی قرار نبود بدم فکر کنم با کس دیگه ای جابجا گرفتین .