2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
بچه ها شمایی که میکرو کردین یا توی مراحلش هستین، بخاطر مشکل اسپرم دارین میکرو میکنین همه تون؟ همسرات ...

میکرو همون ivf هست؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه اصلا. گفتن مولتی ویتامین بخور و یک روز در میون تخلیه و میکرو کنین. ارجاع هم دادن به اورولوژیست ول ...

نه درست گفتن به ما هم همین نظر رو دادن گفتن چون من ماه بعد دارو ها پانکچرم شروع میشه گفتم نکنه آزمایش تغییر نکنه و دارو ها رو الکی مصرف کنم گفتن در هر صورت برا جنین تشکیل میشه اگه ازمایشم اوکی نشه از بیضه نمونه سالم برمیدارم کهdfiهم سالم باشه این ی ماه هم فرصت میدیم شاید پایین اومد و لازم به نمونه و تسته نبود، احتمالا واسه شما هم همین شرایط رو در نظر گرفتن نگران نباش عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. تبریک به همه دوستانی که مثبت شدن. ان شاء الله قسمت همه منتظرا 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
نه درست گفتن به ما هم همین نظر رو دادن گفتن چون من ماه بعد دارو ها پانکچرم شروع میشه گفتم نکنه آزمای ...

منم با دوتا دکتر مشورت کردم. یکی گفت بهم شوهرت سالمه و نگران نباش با همین روش میکرو جواب میگیرین ولی خب ivf ساده رو میگن از میکرو بهتره انگار اگر همه چیز نرمال باشه. یکی هم بهش گفتیم به نظرت سه ماه رژیم غذایی رو رعایت کنیم کنار مولتی ویتامین و اینا ، فکر میکنی خیلی تغییر میکنه، گفت احتمالش کمه. ایندوتا متخصص باروری بودن. با اورولوژیست هم دو هغته دیگه جلسه داریم. دو هفته دیگه هم ممکنه میکرو رو شروع کنیم. من نیاز به هیستروسکوپی دارم الان و بعدش با توجه به اینکه وضعیت هیسترو م چجوری بوده میگن که ماه دیگه میکرو رو شروع کنیم یا نه. واقعا من رها کردم فعلا. میگم تلاشمون رو داریم میکنیم. تغذیه داریم مواتی ویتامین میخوریم. ورزشم شروع کردیم. هرچی که بشه دست ما نیست دیگه. چه بسا بهترین اسپرمها هم ممکنه تو ای وی اف جواب خوب نگیرن ازشون، یا بهترین تخمکها.

روش پیشرفته تره برا شما هم همون رو انجام دادن

کدوم؟

منم میکرو ام؟ با ای وی اف

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

همین icsi که تو تاپیکش هستیم رو میگن میکرو

🤕 هنگ کردم ک

خب کاراییش چیه چطوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤕 هنگ کردم ک خب کاراییش چیه چطوریه

مراحل تخمک کشی یکی هست فقط قسمت بارور کردن متفاوت میشه. تو ای وی اف، تخمک رو میذارن کنار یه عالمه میلیونها اسپرم تا خودش با یکی از اسپرمها به شکل رندوم بارور بشه. تو میکرو، یه اسپرمی که از همه شکل و سرعتش بهتره زیر میکروسکوپ انتخاب میکنن و تزریقش میکنن به داخل تخمک تا تخمک بارور بشه. تفاوتشون اینجاست که تو میکرو، اسپرم رو جنین شناس انتخاب میکنه و دستی تخمک بارور میشه. تو ای وی اف بر اساس قانون طبیعت یکی از اسپرهام بارور میکنه تخمک رو به شکل طبیعی.

منم با دوتا دکتر مشورت کردم. یکی گفت بهم شوهرت سالمه و نگران نباش با همین روش میکرو جواب میگیرین ولی ...

اره واقعا ی خورده بی خیال شو منم اول از ای قضیه خیلی سردرگم بودم همش میپرسیدم سرچ میکردم در اخر سپردمش اول به خدا بعدم به دکتر انشالله هرخیره برات رقم بخوره عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍