2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان منم انتقال سومم هست امروز روز پنجم انتقالمه برام دعا کنید تخمدانم خیلی تیر میکشن کسی بو ...

سلام گلم، امیدوارم که مثبت بشین، این سرم برای چی هست؟ برای چسبیدن جنین به رحمه؟

Tak چی هست ؟ 

هر دوتا فکر کنم فاکتور اتوایمنی تیروئید هست. Tak مربوط به تیروگلوبولین میشه و tpo هم مربوط به تیروپراکسیداز میشه. توی رنج آزمایشگاه اینجا نباید بیشتر از ۶۰ باشه واسه من اولی ۹۰ بوده و دومی ۶۰۰ بود که وحشتناک بالا بود. ولی گفتند تا زمانی خود فاکتورهای تیروئید مثل TSH, FT3 و FT4 توی رنج باشه مشکلی پیش نمیاد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سحر جان شما تو نیکان از چن تا تخمک چن تا جنین شد؟من از ۱۵ تا کلا ۴ تا شد اونم گریدشون ضعیف،جالب ...

وای دقیقا دومین بار ای وی اف منم همین شد ، 5تا تخمک کشیدن ی جنین تشکیل شد بعد گفتن مشکل از اسپرمه، درصورتی که اسپرم ما تو ازمایشات تا الان نرمال بوده

عزیزم سرم ای وی ای جی گرفتین شما؟؟پردنیزولونوچنروزقبل انتقال مصرف کردین؟

اینبار فقط اینترالیپید دارم، هر دو هفته یه بار تا پایان ۱۲ هفته. پردنی رو بار اول پانکچر و انتقالم داشتم که از یک ماه قبلش شروع کردم و روز انتقال هم سرم اینترا. کلا پردنی رو سه ماه مصرف کردم، البته انتقالم منفی شد ولی بعدش من تا دوماه دیگه ادامه دادم و بعدش قطع کردم. 

عزیزم اینکه میگن اگه کسی یائسه بشه و‌دیگه پریود نشه نمیتونه‌تخمک اهدایی بگی ره درسته ؟ در این مورد ا ...

نه اتفاقا دکتر کلانتر گف انتقال جنین ربطی ب یائسگی نداره.

با دارو ضخامت رحم رو افزایش میدن

یکی از اقواممون ۴۶ سالشه ب تازگی با انتقال سوم دوقلو باردار شده .با تخمک اهدایی و یائسه بود

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
بله عزیزم من رفتم نشون دادم  می بینه  فقط ضخامت کمتر از ۹ نباشه ۹ یا ۱۰ عالی گفت بیا پی ...

خیلی معطلی داره؟

کدوم دکترا بهترن برا سنو؟

روز ۱۳ سیکل طبیعی ضخامت A بود 10,5

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
عزیزم شما با آی وی اف باردار شدین؟ قبل انتقال هم اینترالیپید تزریق کردین؟

من یه بار میکرو کردم که انتقالم منفی شد، سرم اینترا روز انتقال و پردنی ۵ هم از یک ماه قبل روز یکی داشتم (البته دکترم گفت پردنی ۱۰، من قبول نکردم).

اینبار خدا رو شکر قبل شروع پانکچر، طبیعی باردار شدم و از همون روز مثبت شدن بیبی چک، هر دو هفته یه بار اینترالیپید تزریق میکنم ولی پردنی ندارم. مشکلم هم بالا بودن سلولهای پلاسما رحم، tpo, tak, cd56 و مقاومت به انسولین، کلکسیونی شد برای خودش☹. مشکلات یائسگی و اسپرم همسرم هم که اون هم داستان خودش رو داره.

خدا به همه باردارها کمک کنه که به سلامتی تا آخرش رو سپری کنند و دل همه منتظرها رو هم با بچه های سالم به زودی  شاد کنه.

واقعا نمیدونم چجوری میخوام ۱۴ روز تحمل کنم واقعا فکر نمیکنم طلقت بیارم احتمالا از ۷ ۸ روز بی بی میزن ...

سه روز اول که یه جورایی مطلقی وخیلی زیاد مراقبی و تو حال وهوای انتقال هستی می گذره

از روز سوم تا سه چهار روز اینده یه کم از حال وهوای انتقال دور میشی وخودت با تلویزیون سرگرم می کنی حالا می تونی پاشی کارای سبک هم انجام بدی تا الان شده مثلا ۶ روز

از روز هفتم تا سه روز یه کم سخت

چون از روز دهم اجازه داری بی بی چک بزنی وبه امید خدا نشون میده.زودتر از ده روز بی بی چک نزن.

به سلامتی باشه برات وانشاا...۹ ماه باداری عالی داشته باشی

شادی صدام کنید
من امریکا هستم. عدد dfi ۳۸ بود. مورفولوژی ۱٪(نرمال برای ازمایشگاه ۲٪ بود)، موتیلیتی ۴۲٪(نرمال ۴۰&nbs ...

خب الان دارو ندادن به شوهرت؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اروم باش عزیزم ۱۴ روز در مقابل سالهای انتظارت برای نی نی چیزی نیست با استرس کارو فقط خرابتر میکنی سع ...

مرسی عزیزدلم از دعا و مهربونیت❤️ دقیقا درست گفتی این انتطار چیزی نیست 😍

سلام گلم این استرسی که شما داری واقعا بده  باید بیخیال باشی حواستو پرت کن و خودتو سرگرم کن این ...

سلام سوسن جان خیلی انتقال راحت بود کلا ۳۰ ثانیه‌طول کشید ۳ تا برام انتقال دادن ۲ تا a یدونه b ایشالا که هرچی خیره پیش بیاد برای همگیمون