2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چرا عزیزم تموم میشه اما تا قطع شد فک نکن همه چیز تموم شده و پاشی غذا درست کنی کار کنی ها حتما مطلق ب ...

نه قط نشده همش دارم دیگه سپردم بخدا استراحت هم هستم داروهام هم مصرف میکنم تا بینم چی میشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم. قرمز نیست، قهوه ایی هست ولی کم هم نیست. 

میگم حالا که نگرانی نمیشه خودتو بزنی به دل دردو حال بد شاید ازت ی سونو گرفتن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم شب قبلش چی خورده بودی؟ چون تغذیه روز قبل تاثیر داره توجواب قندمخصوصاشام که میخوری

والا شب املت خوردم ولی ساعت ۱۰ حواسم نبود یه تیکه ی هیلی کوچیک موز خوردم‌. 

خدای من خدای معجزه هاست . 
والا شب املت خوردم ولی ساعت ۱۰ حواسم نبود یه تیکه ی هیلی کوچیک موز خوردم‌. 

موزهم بی تاثیر نبوده برای آزمایش حداقل ۱۲ ساعت نباید چیزی بخوری بجزآب حالا برای اطمینان خاطر دوباره بارعایت نکات آزمایش قندبده ولی نگران کننده نیست عزیزم

نه قط نشده همش دارم دیگه سپردم بخدا استراحت هم هستم داروهام هم مصرف میکنم تا بینم چی میشه

عزیزم آیه الکرسی میخونم برات ایشاا... خونریزیت قطع بشه و نی نی ها حالشون خوب باشه

من هم نیکان بودم هم پارسیان هم مام هم بهمن بنظر من بهمن از همه جا جنین شناس بهتری داره نیکان که از ...

سلام سحر جان شما تو نیکان از چن تا تخمک چن تا جنین شد؟من از ۱۵ تا کلا ۴ تا شد اونم گریدشون ضعیف،جالبه وقتی اعتراض کردم گفتن مشکل از اسپرم بوده در صورتی که همسرم ازمایش اسپرمش نرمال بود.

الهی و ربی من لی غیرک