2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم فقط ب اینا نیس ک اگع تخمکات زیاد بشه هایپر شی نمیشه انتقال بدی 

من اولین باری که پانکچر شدم هایپر شدم ولی دکترم برام انتقال داد مثبت هم شدم ولی 7هفتگی سقط شد. یعنی هایپر شدن میتونه باعث سقط شدن باشه؟

عزیزم توی سونو‌هم مشخص شده که‌ذخیره ات پایینه ؟ چون اگه ذخیره پایین باشه توی سونو‌ هم اندازه تخمدانا ...

سایز رحم و تخمدان همیشه گفتن خوبه، تا الان تو این سه سه سال حرفی نزدن که مشکلی تو این مورد داشته باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ساعت ۵ صبحه به من گفتن ۷:۳۰ کلینیک باشم برای انتقال از شدت استرس ترجیح دادم نخوابم کلا وااای اصلا همش تو دلم میریزه دعا کنید نفسای گرمتون رو نیاز دارم انرژیای خوبتون مرسی 🙏🙏🙏

واقعا نمیدونم چجوری میخوام ۱۴ روز تحمل کنم واقعا فکر نمیکنم طلقت بیارم احتمالا از ۷ ۸ روز بی بی میزنم با اینکه متنفرم از بی بی چک انقد منفی دیدم باورم نمیشه هیچ وقت دوخط ببینم  دلم میخواد بتونم صبر کنم و یکسره ازمایش خون بدم نمیدونم کلا به فکر این ۱۴ روزم که میدونم برام عمری میگذره و یه لحظه ام نمیتونم از فکرم خارج کنم 

واقعا نمیدونم چجوری میخوام ۱۴ روز تحمل کنم واقعا فکر نمیکنم طلقت بیارم احتمالا از ۷ ۸ روز بی بی میزن ...

اروم باش عزیزم ۱۴ روز در مقابل سالهای انتظارت برای نی نی چیزی نیست با استرس کارو فقط خرابتر میکنی سعی کن از همون اول جنینا رو‌ میزارن تو دلت خوش بین باشی و خودتو حامله فرض کنی بقیه اشم بسپری ب خدا  

برات ایت الکرسی میخونم ان شاالله خدا یه نی نی ناز و سالم بهت بده😍

مگه ازمایش ذخیره تخمدان ندادی اون مشخص میکنه

قبلا. دادم خوب بود ۴ و خورده ای بود

یه هفته قبلش هم با یه دکتر دیگه سونو شدم حرفی نزد

این دکتر بهم استرومارین داد چند روز خوردم میشه اثر این دارو باشه؟

بچه‌هاااا🥺میشه که یه دفعه علائم بارداری قطع بشه اما همه ویز نرمال باشه؟از دیشب دیگه معده درد ندارم،هر روز بعد از غذا خالم بد میشد سنگین میشدم اما از دیشب سرحالم،سینه‌هام که خیلی درد میکرد حالا دیگه درد نداره😭فردا نوبت سونو دارم اما پر از استرس شدم

بچه‌هاااا🥺میشه که یه دفعه علائم بارداری قطع بشه اما همه ویز نرمال باشه؟از دیشب دیگه معده درد ندارم، ...

نگران نباش عزیزم بچهای باردار قبلا اینجا میگفتن ممکنه تا چند روز علائم قطع بشه و دوباره برگرده

نه اینا مشکل نداره دکتر غدد بمن گفت نشاسته اصلا اصلا نخور مواد غذایی مثل سیب زمینی که نشاسته داره هم ...

دکتر غدد بمن گفت شیر و چیز هایی مثل کلم بروکسل و کلم و این چیزا نخور