2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خانوما من آزمایش دادم بی قبل انتقال . قنددناشتا باید تا ۱۰۰ باشه برا من ۱۰۳ بود خطرناکه ؟

فک نکنم مهم باشه مال منم ۱۰۲ بود فک کردم الان دارو بده اصلا اهمیت نداد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از راهنماییت  بله تیروئید کم کار هم دارم ولی کنترل برا انتقال های قبلی م اصلا هیچ آزمایش ...

منم سه تا انتقال اول هیچکس برام ازمایششو ننوشته بود منم کلی نشاسته و اینا میخوردم که خودش بدترش میکرده🤦

خانمایی که رویان میرید،یه سوال

من باید روز سوم پریودیم مجدد برم سیکل پانکچر،آزمایشام همه مال شهریور ۱۴۰۰ هس،به غیر amh وfshکه برای اواخر بهمنه ۱۴۰۰ که تو خود رویان روز سوم پریودی دادم

میدونم اون آزمایشهای چکاب رو رو مجدد باید بدم ولی amh و ..یادتونه چقدر مهلت داره ؟؟؟چون میخوام قبل از شروع سیکل کارامو بکنم

پاپ اسمیر چی؟؟اونم سال پیش دادم همون شهریور ۱۴۰۰

سلام . فکر کنم یک سالی هست وقت نکردم سری به اینجا بزنم . سه سال پیش همش توی گروه بودم از قبل بارداری تا زایمان دوقلوها. امیدوارم همگی به ارزوتون برسید

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
فک نکنم مهم باشه مال منم ۱۰۲ بود فک کردم الان دارو بده اصلا اهمیت نداد

شاید تو رنج آزمایشگاه بوده.ولی سعی کن تا قبل پانکچرت بدون دارو بیاری پایین.پیاده روی تاثیر داره.مال خیلی هام عصبی هستش.

شاید تو رنج آزمایشگاه بوده.ولی سعی کن تا قبل پانکچرت بدون دارو بیاری پایین.پیاده روی تاثیر داره.مال ...

فک کنم مال من عصبی باشه ولی خودم رعایت میکنم دیگه 

سلام . فکر کنم یک سالی هست وقت نکردم سری به اینجا بزنم . سه سال پیش همش توی گروه بودم از قبل بارداری ...

خداروشکر که به نتیجه رسیدید امیدوارم همه ی ما مثل شما تو این راه موفق بشیم، خدا دوقلوهاتو برات حفظ کنه😍 اسمشون چیه؟اگه وقت داری ی کم از مشکل و درمانتون میگید

سلام بچه‌ها انشاالله همگی به زودی بارداربشیم بچه هامون بغل کنیم

یه سوال از بچه‌ها اصفهان‌کسی اینجا نیست عایا🙃

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
سونو نمیکنند🤦‍♀️ فردا نوبت دکتر دارم. برم ببینم چی میگه

انشالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم الان خونریزی داری؟