2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
یه سوال،من تاحالا آزمایش اسپرم همسرمو ندیدم،منتهی از اول بهش گفتن چون آزو اسپرمیه باید از بیضه بگیرن ...

تا اونجا که من اطلاع دارم dfiبرا وقتیه که نخوان از بیضه نمونه بگیرن مثلا به ما گفتن این آزمایش رو بدید اگه تا اون موقعه نرمال شد که هیچ وگرنه از بیضه نمونه برمیداریم، منظورم اینه وقتی آزو اسپرم باشه بخوان از بیضه بردارن این آزمایش دیگه ارزشی نداره چون اسپرم سالم رو جدا میکنن خودشون ازمایش میکنن که هیچ مشکلی نداشته باشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نه برای شروع ای وی اف نامه لازم نیست ولی dfi مهمه عزیزمقبلش حتما بررسی کنید 

نامه نه ولی ی برگه دکتر مردان یکی هم زنان میده میبری که رضایت نامه قبل ای وی اف رو امضا کنی و تاییدشو ببری برا دکتر زنان که بدونه از طرف دکتر شوهرت همه چی اوکی هست و کارش رو شروع کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اتفاقا بهش گفتم هایپر نمیشم گفت مگه فولیکولات دست خودشونه هایپر بشن پس من چیکاره ام

شما کدوم مرکز میرید؟

سلام عزیزم  من چند سال پیش آزمایش پرولاکتین دادم یکم بالا بود بهم قرص میداد میخوردم کنترل شد ۹ ...

سلام عزیزم توی کیفیت تخمک تاثیر نداره ولی برای انتقال خیلی مهمه چون توی بارداری پرولاکتین به صورت طبیعی بالا میره ولی اگه از قبل بارداری پرولاکتین بالا باشه بدن خودشو باردار فرض میکنه و اجازه لانه گزینی جنین نمیده

توی حالت طبیعی غیر از ای وی اف پرولاکتین بالا مانع تخمک‌ گذاری میشه و اختلال درر پریودی میشه

سلام عزیزم  من چند سال پیش آزمایش پرولاکتین دادم یکم بالا بود بهم قرص میداد میخوردم کنترل شد ۹ ...

برای منم با کابرگولین پرولاکتینم خیلی میاد پایین ولی دکتر غدد میگه برای انتقال جنین پایین باشه اشکال نداره و بهتره

شما که سابقه پرولاکتین بالا داری حتما حتما تست های تیرویید هم چک کن چون روی هم تاثیر میزارن

سلام گلم توی صحفه های قبلی کامل واست توضیح دادم بیمارستان امام بخش آی وی اف انجام دادم بله عزیزم ی د ...

دکترزرگرم اونجاهست؟ نمی‌دونستم 

یعنی هر دفعه بایکی ازاین دکترا میفتی؟ یاازاول تااخر یه دکترکارت انجام میده؟؟

نامه نه ولی ی برگه دکتر مردان یکی هم زنان میده میبری که رضایت نامه قبل ای وی اف رو امضا کنی و تاییدش ...

پس حتما روند کار ابن سینا اینجوریه عزیزم از اونش اطلاعی ندارم ولی در مورد دی اف ای حتما بررسی بشین چون مهمه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دکترزرگرم اونجاهست؟ نمی‌دونستم  یعنی هر دفعه بایکی ازاین دکترا میفتی؟ یاازاول تااخر یه دکترکار ...

آره عزیزم دکتر زرگرم هست قبلا مرمضی ام بود سری پیش مرمضی واسم انتقال داده پارسال اما دیگه نیستش هردفعه میری ممکنه یه دکتر باشه اینجوری نیست که یه دکتر رو انتخاب کنی اما سه تاشونم دکترای خوبی ان