2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما استرادیول ایرانی داشتی ؟ یکماه قبل انتقال چه غذاهایی خوردی و چیا رو رعایت کردی ؟ ممنون‌میش ...

عزیزم اره ایرانی خوردم و میخورم . والا من قبل انتقال هیچ رژیمی نداشتم یا چیزی بگم خوردم یا نخوردم فقط ۵ روز قبل انتقال روغن سیاهدونه میزدم شکمم رو ماساژ میدادم قسمت رحم رو فقط همین کار رو کردم بعد انتقال هم رژیمی نداشتم چند روز بعد انتقال کمپوت گلابی و اناناس و مربا به هم میگفتن خوبه خوردم همینا . به نطر من روغن سیاهدونه خوبه رحم رو گرم میکنه من انتقال اولم میزدم مثبت شدم انتقال دوم نزدم منفی شد این انتقالم زدم مثبت شدم منکه حس میکنم تاثیر داشته . ایشالا خواستی انتقال بدی لوبیا سبز و گوجه فرنگی بخور میگن واسه ضخامت خوبه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اشکال نداره عزیزم به هیچ وجه راجب روند درمانت کسی در جریان نذار.بدتر اعصابت بهم میریزن از یطرف  ...

اخه من مشکلم کیفیت نداشتن تخمکم هست...

از طرفی هم نمی خوام اهدایی بگیرم.

دوتا پانکچر الکی شدم

اولی که صفر شد

دومی هموفقط دوتا جنین معمولی که گفتن فرش انتقال بده احتمالا قابل فریز شدنم نبوده!

اگه دوباره برم پانکچر خب بازم همین نتیجه نمیشه؟

والا جاهای توپ تهرانم رفتماااا

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
دورت بگردم ببخشید اگه ناخواسته ناراحتت کردم نمیخواستم به خانوادت بی احترامی کنم ممنونم انشالله شما ...

خدا نکنه مهربون

من سی و هشت سالمه بچه نیستم متوجه حسن نیتت نشده باشم!

بعدم هیچ کس باورش نمیشه مادر و خانواده خود یکی نمک به زخمش بزنن و واکنش شما طبیعی بود عزیز دلم.

قربون دل پاکت

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
منتظر خبرهای خوبتم الهی زود نتیجه بگیری خیلی دعات میکنم🍀🌱☘

خیلی ممنونم؛ چند برابر خیر دعات به خودت برگرده 

واقعا به دعاهای شما عزیزانم محتاجم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم اره ایرانی خوردم و میخورم . والا من قبل انتقال هیچ رژیمی نداشتم یا چیزی بگم خوردم یا نخوردم فق ...

مرسی عزیزم‌ممنون .‌ایرانیش ارزونه خوبه . خارجیش بسته ای ۴۵۰ تومنه . دیدم خیلیا ایرانی خوردن و نتیجه گرفتن . انشالله که نی نیها همیشه  صحیح و سلامت باشن .‌ممنون

خدای من خدای معجزه هاست . 
پشمالو جان چطوری خوبی نی نی گلت خوبه ایشاا... زود زود بغلش بگیری

سلام سوسن جان خودت چطوری غزیزم ؟ ممنونم گلم 

ایشالا توهم نی نی هات بهت چسبیدن تا الان 😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..