2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045139 بازدید | 684431 پست
عزیز مهربون اونایی که اشک منو در میارن مادر و برادر و خواهرمام هستن! و از همه سخت ترش مادرمه   ...

اشکال نداره عزیزم به هیچ وجه راجب روند درمانت کسی در جریان نذار.بدتر اعصابت بهم میریزن از یطرف  همه واسه آدم دکتر میشن.از اونطرف اگه باهات بد باشن که  بدتر میگن ببین این چی کار کرد خدا بهش نمیده.قرار نیست حذفشون کنی رفت آمد کم کن.ببین من بعد هر دفعه پانکچر و انتقال منفی به خودم میگفتم دیگه بهش فک نکنم زندگی کنم ولی بیشتر از یک ربع طاقت نمیاوردم.بخاطر همین نمی‌گم بیخیال شو بهش فک نکن چون نمیشه بنظرم ببین مشکلت دقیقا چی هست برو پیش ی دکتر جدید ترجیحا تهران.چون دیگه واقعا مفهومی به اسم ناباروری نداریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گفتم یه اطلاعاتی در مورد مام بدم که بدونید چی به چیه

بقبه دوستان از مراکز دیگه هم نتیجه گرفتند یا تحت درمانن بگن که دوستان ذهن شون روشن باشه قبل از رفتن

ببینید مرکز مام یه مرکز تخصصی ناباوری وچندین طبقه است

شما از طریق سایت اش دکتر مورد نظرتون انتخاب می کنید

وروز وساعت مورد نظرتون ثبت می کنید

نیم ساعت قبل از اون ساعت جلوی مرکز باشید جلوش یه پارک داره که ما معمولا اونجا منتظر می موندیم

سر ساعت می رید داخل بسته به اینکه اون روز مرکز شلوغ بلشه یا نه بین نیم تا ۳ ساعت طول می کشه تا ویزیت شی من کمترین وبیشترین زمان گفتم

طبقه منفی همکف تزمایشگاه داره که بیشتر ازمایش ها انجام میدن مگر اون هایی که ناشتایی نیاز داشته باشه که قبول می کنند شهر خودتون انجام بدین جواب براشون ببرید

دکتر اقایون فکر کنم دوتا داذه مطمین نیستم همسر من با دکتر مظلوم ویزیت شدند تو مرکز هستند ولی اگه نبلشه ادرس مطب یا بیمارستان شون میدن

اگه نی دونید همسرتون مشکل داره روزی انتخاب کنید که دمار اقا هم تو مرکز باشند چون فکر کنم همه روزه نیستند ساعتی انتخاب کنید برای دیزیت که فرصت برای ازمایش دادن واین چیزا داشده باشید

طبقه همکف هم داروخونه داره که اغلب تمام داروهایی که براتون تجویز میشه دارند.

از نظر شلدغی اینا بگم انچنان شلوغ باشه نه.

ما ساعت ویزیت مون معمولا ده یا یازده بود وبا ازمایش ها ودنک وفنک هاش قبل از ۲ کارمون تو مرکز تموم می شد اگه ازمایش نداشتیم‌که ساعت ۱۲ کارمون تموم می شد

شادی صدام کنید

من از نکهبانی تا منشی وبرخورد ماما وخود دکتر راضی بودم.روز انتقالم از برخوردهای تیم اتاق عمل وکلا کسانی که کارامون انجام میدن راضی بودم.

البته این ها تجربه من.فصد تبلیغ هم برای مام ندارم.چون من یه ییک باداری طبیعی نا موفق تو این مرکز داشتم.

فقط یادمه شبی که قرار بود فرداش بریم تهران تا صبح با همسرم نخوابیدیم واقعا هیچی نمی دونستیم وهیج ذهنیتی نداشتیم گفتم توضیح بدم شما مثل ما نباشید

شادی صدام کنید
محلا جان کدوم شهر هستی ؟  من فقط برا پانکچر همسرم باهام بود و ویزیت اول که اونجا باید آزمایش م ...

اهواز م عزیزم بله متوجه شدم گلم ولی شرایط ش ندارم قربونت.لطفا برام دعا کن 

دوستان گفتم یه اطلاعاتی در مورد مام بدم که بدونید چی به چیه بقبه دوستان از مراکز دیگه هم نتیجه گرفت ...

ی سوال الان با دکتر تمیزی از چه طریقی ارتباط داری؟قبلا تو اینسا میشد سوالامون بپرسیم 

برای انتقالم جون باید ۷ صبح مرکز می بودیم شب قبل راه افتادیم نصفه شب رسیدیم جلوی مرکز یه کم نکران بودیم بهرحال شهر غریب وادم می ترسه از امنیت نگهبان تا ما رو دید صندلی اش اورد گذاشت بیرون کفت راحت بخوابید من تا صبح گشت می زنم خدا خیزش بده یک در دنیا صد در اخرت بهش خیر بده که همین یه جمله اش برای دلگرمی ما کافی بود.

خ‌وبی ها باید گفت

شادی صدام کنید

من یکی از اقوام تو این مرکز انتقال داد بار اول منفی شد بار دوم مثبت شد یه پسر دوباره رفت انتقال داد مثبت شد دو قلو دختر وپسر .بعد از ۱۱ سال 

خواهرشونم بعد از چندین سال تو این مرکز صاخب فرزند پسر شدند البته نمی دونم بار چندم انتقال یا اینکه دوباره انتقال دادند یا نه.

واینکه اینم بگم تو این مرکز کلا جنین وتخمک واسپرم اهدایی ورحم احاره ای زیاد می شنوید.

روزی که من رفته بودم انتقال بودم خانمی اومده بودند تخمک اهدا کنند گفتند چندماه پبش رحم اجاره ای شدند برای یک زوج که صاحب فرزند پسری شده بودند به اسم امیرعلی 

می گفت دکتر گفته اون زن وشوهر دوباره اومدند رحم اجاره ای بگیرند که دوباره بچه دار شند

شادی صدام کنید