2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
دقیقا منم همینو می‌خوام ...میگم راهی که من چندسال بیخود رفتم رو بقیه نرن.البته باید بعضی وقتا آدم ی ...

اره دقیقا ایشالا شما هم به زودی نتیجه میگیری عزبزم برا هرکس یه وقتی رو خدا تعیین کرده بنظرم شما تلاشتو بکن حتما میشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ممنون عزیزم من اصلا چیزی از آی وی اف نمی دونستم و یهویی افتادم توی دنیایی که خیلی عجیب بود واس ...

منم واقعا هیچیییی نمیدونستم و اعتماد کردن خب طبیعیه 

بیشتر تو همین تاپیک و البته بعد چهار بار منفی فهمیدم چی ب چیه  

اره دقیقا مرکز از خود دکتر مهم تره دکتر اهواز همون داروها رو همون کارای دکترای مام رو برا من کردن&nb ...

راستش منم دوست داشتم شانسمو مام امتحان کنم ولی اصلا اصلا اصلا شرایط رفتن به تهران رو ندارم 😞😞😞

عزیزم دکتر من فرحناد هست تو مرکز مهزیار انتقال انجام دادم

عزیزم بسلامتتتیییییی الهی انتقالت مثبته

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
راستش منم دوست داشتم شانسمو مام امتحان کنم ولی اصلا اصلا اصلا شرایط رفتن به تهران رو ندارم 😞😞😞

محلا جان کدوم شهر هستی ؟ 

من فقط برا پانکچر همسرم باهام بود و ویزیت اول که اونجا باید آزمایش میداد دیگه تنها میرفتم میومدم 

ینی حتی برا انتقالم هم وکالت گرفتم از همسرم تنها رفتم انتقال دادم و همون روزم برگشتم اهواز 

محلا جان کدوم شهر هستی ؟  من فقط برا پانکچر همسرم باهام بود و ویزیت اول که اونجا باید آزمایش م ...

سلام عزیزم واقعا ذهن منم درگیره باز برم ابن سینا دوبار اونجا تخمک کشی کردم البته بایه دکتر دیگه یا کلا برم مام مرکزمو عوض کنم دودلم البته هنوز هزینشم ندارم ولی نمیدونم چه کار کنم

خدانکنه عزیزم، نمیدونم چکار کنم باید فکرای منفی رو از خودم دور کنم خدا خوش کمکم کنه 

افرین 

افکار منفی رو بریز دور

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله این دفعه موفق میشی و دوتا نی نی سالم نصیبت میشه ، همه ی ما تو شرایط سختی قرار گرفتیم ولی خب ...

:)

(:

و دقیقا من اینو پذیرفتم 

دیگه نمیخوام براش له له بزنم

بسه این همه سال اذیت شدم از نبودنش هیچی از جوونیم نفهمیدم 

ممنون قشنگم انشالله برای همه :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هایپر شدی سومین پریودی بعد پانچکر باید بری

واااااو 

ممنون قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم واقعا ذهن منم درگیره باز برم ابن سینا دوبار اونجا تخمک کشی کردم البته بایه دکتر دیگه یا ک ...

نمیدونم والا چی بگم چون اطلاعی از ابن سینا  و آمار مثبتش ندارم 

ولی خب اونجا دیگه دوبار تخمک کشی کردی 

عزیزم دفعه پیش‌dhea هم داشتی ؟

اره داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم دوست خوبم ان شاالله این دفعه همه چی خوب پیش میره و صاحب دو قلوی ناز میشی  اووبوست ۱۲۰۰ ...

قربووونت برم عزیزم. ان شاالله همچنین😍❤️

اووبوست ، بسته اش فک کنم ۱۲۰ تاییه منم کاملشو نگرفتم. ان شاالله بهترینا برا هممون پیش بیاد❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه بگم خدا ازشون نگذره شاید ناراحت بشی واقعا حرفاشون زشته دل شکستن که هنر نیست منم از این حرفا زیا ...

عزیز مهربون

اونایی که اشک منو در میارن مادر و برادر و خواهرمام هستن!

و از همه سخت ترش مادرمه  که همیشه عذابم می ده کاش فامیلا بودن

می شد حذف شون کرد...

الهی شما نتیجه امیدتونو زودتر ببینین

منتظر معجزه خداوند هستم...😊