2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست

ولی اصلا گیج شدم نمیدونم کدوم مرکز یا دکتر برم

خودم نظرم دکتر اقصی هست ولی کسی انگار اینجا نمیشناس؟؟؟

یکی هم گفت برو اشرف معینی اونو چی کسی میشناسه؟

بخش جنین شناسی بیمارستان بهمن هم میگن خوبه گفتم برم سهیلا عارفی ؟

نمیدونم والا کجا برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هایپر نشدم فقط هفت تا تخمک داشتم🥺

ان شاالله همونا  جنین تشکیل میشه انتقال میدی و داخل رحمت رشد میکنن پس همین ماه انتقال داری

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم انشاالله خیلی زود مادر میشی ..منم شوهرم آزواسپرمی بود خودم هم لوله هام بسته و کلی مشکل دا ...

سلام عزیزم خداراشکر که مادر شدی ان‌شاءالله فرزند گلت را صحیح و سالم تو آغوش میگیری 

عزیزم  چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدی

همسر شما آزو اسپرمیه انسدادی هستن یا غیر انسدادی؟ از بافت بیضه اسپرم گرفتن؟ پزشکشون کی بود؟ کدوم مرکز رفتید؟ قبلش داروی خاصی مصرف کردن؟ حتیناتون چندتا و گرید چند بودن؟ خودتون قبل انتقال کارخاصی انجام دادی؟ یا داروی خاصی مصرف کردی؟

ببخشید زیاد پرسیدم

😍😍خدایا شکرت
من هم این اتفاق بعد کورتاژم برام افتاد متاسفانه.  کلا بعد اون پری ام شد دو روز و دیگه این اواخر ...

دقیقا باران جون پرویید های منم شد دو روز خیلی ماه ها یه روز

چه شبها وروزهایی که به خاطر این موضوع غصه خوردم.بعد دکترم استرادیول تجویز کرد حجم پروییدم زیاد می شد ودردناک دیگه خودش می کشت میشد سه روز

البته اینم بگم که اطلاعات درستی داده باشم من پروییدهام همبشه منظم بود ولی روزهاش کم بود مثلا سرچهار روز تموم می شد

شادی صدام کنید

دوست عزیزی که در مورد دکترای مختلف سوال کردی

ببین باید پیش دکتری بری یا مرکزی بری که آزمایشگاهش دقیق باشه تیم جنین شناسی اش حرفه ای باشند،پزشک ات نه پولکی بلکه کاردان و فهیم وباسواد ودلسوز نسبت به تو وهمسرت باشه 

انتقال موفق حاصل یه کار گروهی خوبه نه لزوما فقط یک پزشک

دیگه با تحقیق وپرس جو باید به نتیجه برسی هر کس جایی رفته نتیجه گرفته میگه خوبه نتیجه نکرفته میگه بده ولی مثلا نیرین جون از دکترشون راضی بودند با اینکه بار اول انتقال شون منفی شده

من خود مام طبیعی بادار شدم ولی سقط شد با این وجود چون راضی بودم انتقالم همون جا با همون دکتر انجام دادم با اینکه خودم تهران نیستم وبه سختی رفت وامد می کنیم.

حالا من ابتم هایی داشتم که اینجا به نظرم خوب بود باید حسابی تحقیق کنی

شادی صدام کنید
ترشحات قهوه ایی تا زمانی که خیلی زیاد نشده و یا با درد زیاد همراه نباشه نگران کننده نیست. من هم بعد ...

خدا خیرت بده چقدر خیالم راحت شد.فکر میکردم غیر طبیعیم که با شیاف و آمپول قطع نمیشه

پس اینکه یه وقتایی ترشحم زرد میشه طبیعیه

ان شاالله که بزودی مادر بشیم هممون .واقعیت اینه که اون جنین سه روزه ای که باعث مثبت شدن میشه مطمئناً ...

ان شاءالله🤲ممنون عزیزدلم امیدوتوکل بخدا،

باشه فردا نوبت دکتر دارم ازشون میپرسم حتما

انشاالله هر چی خیره همون پیش بیاد برامون🤲

الهی و ربی من لی غیرک
اگه شد بازم انجام بده من بار اخر بعد هیسترو ک پولیپ داشتم ضخامتم بالا رفت

ان شاالله به دکترم پیشنهاد میدم 

توی سونو معلوم نبود که پولیپ داری؟

عزیزم اینسری که انتقال دادی ضخامتت چند بود؟بعد هیسترو بالا رفته بود؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍