2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون اکرم جان انشاالله خودت هم به سلامتی و خوشی زایمان کنی عزیزم😍❤🙏

ان شاالله حال خودت چطوره نی نی چطوره پسر بزرگت چیکار میکنع

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چی شدی شما بالاخره ؟

سلام عزیزم خوبین؟ چقد خوشحالم ک سایت درست شد. خییلی سخت بود این همه بی خبری.هر وقت یادم میفتاد فقط دعا می کردم حال همه تون خوب باشه و مشکلی پیش نیومده باشه‌.

اگه آزمایشمو میگی ک از اول هم منفی بود. سومی رو هم ب اصرار بقیه دادم ک از اولی هم پایین تر اومده بود دو روز بعد قطع داروهامم پریود شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستانی که به تازگی مثبت شدید، ان شااله که به سلامتی بارداری خوبی رو تا آخر سپری کنید.

دوستانی که منتظر جواب آزمایش هستید ان شااله که خواسته خدا و خواسته شما یکی باشه و جوابتون به سلامتی مثبت باشه.

دوستانی که متاسفانه منفی شدید، ان شااله خدا به زودی دلتون رو با یه سوپرایز خوشگل و سالم شاد کنه.

سلام عزیزم مبارک هست انشالله ۹ ماه به سلامتی میگذرونیم شما کدوم دکتر میرفتید؟

سلام عزیزم ممنون ان شاءالله 💝💝💝من صارم میرم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

بچه ها از سحر خبری هس؟ اومده اینجا؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شب بخیر خانمای گل اوناییکه زایمان کردین مبارک باشه قدم نو رسیده مبارک 😍😍👼 اوناییم که مثبت شدین ال ...

مبارک باشه عزیزم انشالله که سلامت بغلش کنی همه چی هم خوب پیش میره نگران نباش🥰🥰🥰

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من اززمان مجردیم عاشق دوقلو بودم ازبعد ازدواجم هرکی میگفت انشاالله بچه داربشی و ازین حرفا میگفتم دعا ...

ای جان پس مثل هم بودیم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

تبریک میگم به دوستانی که مثبت شدن خیل خبر خوشحال کننده ای بود. ان شاالله به سلامتی تا آخر😍

سلام بچه ها امروز یکی از آزمایش هامو گرفتم پرولاکتینم بالا بود😔 ولی خیلی عددش بالا نبود به نظرتون این سری که برم وارد سیکل پانچر نمیشم ؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
مبارک باشه عزیزم انشالله که سلامت بغلش کنی همه چی هم خوب پیش میره نگران نباش🥰🥰🥰

قربونت برم عزیزم انشالله ممنونم❤😍👼

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام دوستان من خیلی وقته نیومدم این تاپیک  کسی هست شوهرش آزو اسپرمی باشه و باردار شده باشه؟ خو ...

سلام عزیزم انشاالله خیلی زود مادر میشی ..منم شوهرم آزواسپرمی بود خودم هم لوله هام بسته و کلی مشکل داشتم ولی خدا رو شکر مادر شدم الان باردارم ..با امید و توکل به خدا برو جلو انشاالله حتما مادر میشی برای منم مادر شدن آرزوی غیر ممکن و محال بود ولی خدا خیلی بزرگ ..قربونت برم حتما مامان میشی و برات دعا میکنم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم