2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم دارم کم وقتی میرم ادرار میکنم بعدش دستمال میزنم ترشح قهوه ای هست به لباس زیرم نمیزنه مگه دستمال ...

هفته سوم انتقالم،جنینم بلاسته

دکتری که شهر خودمون رفتم برام سونو نوشت که اگه خواستم این هفته برم.

اما مرکز واسه ۲۸ مهر وقت سونو داده،دیگه تا اون موقع قلبم در میاد

شاید همین هفته سونو شکمی برم ببینم چه خبره

منم کلافه شدم ۶ روزه شیاف اضافه کردم مثلا چند ساعت خوبم یهو میزنم میبینم هست کم و زیاد میشه ولی خیلی ...

دقیقا منم فقط روی دستمال میبینم اونم یکبار 

دلم گرمه که شما با وجود این ترشحات قلب رو دیدی عزیزم،خدا کنه واسه منم همه چیز خوب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیذوز رفتم ان تی ولی رشد بچه تو هشت هفته و پنج روز متوقف شده بود الان 25روزه که تو رح ...

ناراحت شدم از اتفاقی که برات افتاد. خدا خودش کمکت کنه هیوا جان و به زودی دلت رو شاد کنه. ببین کورتاژ  مزیتش اینه که دیگه درد نمیکشی ولی عیبش اینه که *ممکنه* بعدش یه مدتی مشکل ضخامت رحم پیدا کنی.

سلام دوستان من دیذوز رفتم ان تی ولی رشد بچه تو هشت هفته و پنج روز متوقف شده بود الان 25روزه که تو رح ...

عزیز دلم میدونم که الان خیلی ناراحتی و هیچ چیزی ارامت نمیکنه فقط برات ارامش میخوام ان شالله این دوره هم میگذره و به زودی جاش پر میشه 

فقط چون مدت طولانی ای تو رحمت بوده حتما سریع اقدام من و برو دکتر و مناظر دوا درمون خونگی نباش 

ناراحت شدم از اتفاقی که برات افتاد. خدا خودش کمکت کنه هیوا جان و به زودی دلت رو شاد کنه. ببین کورتاژ ...

دقیقا من بعد کورتاژ ضخامت رخم ام کم شد واین بگم دکترم دکتر حاذقی بود واین اتفاق افتاد اگه دکتر نابلدی بود چه می شد

شادی صدام کنید
دقیقا منم فقط روی دستمال میبینم اونم یکبار  دلم گرمه که شما با وجود این ترشحات قلب رو دیدی عزی ...

ترشحات قهوه ایی تا زمانی که خیلی زیاد نشده و یا با درد زیاد همراه نباشه نگران کننده نیست.

من هم بعد از مثبت شدن بیبی چک ترشحات قهوه ایی داشتم که نسرین جون پیشنهاد داد شیافم رو اضافه کنم. ترشحات رو با وجود شیاف و آمپول تقریبا یک ماه داشتم و قطع نشد، از دکتر پرسیدم که بعد معاینه گفت طبیعیه. بعضی ها در حین چسبیدن تخم و تشکیل ساک توی دیواره رحم این حالت براشون پیش میاد و جای نگرانی نیست. الان ترشحاتم رو همچنان دارم ولی دیگه قهوه ایی نیست تبدیل شده به زرد پررنگ، ولی عفونت هم نیست و دکترم گفته طبیعیه. این هم بگم هر وقت میرم دکتر، توی خود مطب آزمایش ادرار رو میگیرند به خاطر همین میگه طبیعیه

دقیقا من بعد کورتاژ ضخامت رخم ام کم شد واین بگم دکترم دکتر حاذقی بود واین اتفاق افتاد اگه دکتر نابلد ...

من هم این اتفاق بعد کورتاژم برام افتاد متاسفانه.  کلا بعد اون پری ام شد دو روز و دیگه این اواخر فقط یه روز

هفته سوم انتقالم،جنینم بلاسته دکتری که شهر خودمون رفتم برام سونو نوشت که اگه خواستم این هفته برم. ...

منم تقریبا ۳ هفته انتقال و بلاست رفتم شکمی ایشالا واسه شما هم معلوم باشه اگه هیچ سونو نرفتی به نظرم این هفته برو 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام گلم اوایل توضیحات داده کدوم صفحه هستش بیشتر برا رفلاکس معده هستش که از بلغم زیاد یا سردی معده م ...

منم همین مشکل رو دارم .

صفحات اول پیدا نکردم

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
نه خداروشکر درد ندارم یعنی دیگه استفاده نکنم؟ فقط برای درده؟ چون تحقیق میکردم برای التهابم هست

خوب اگه درد نداری نزن چون برا درده اگه هایپر شده دوغ و سفیده تخم مرغ هم زیاد بخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دور از جونت این چه حرفیه .از این حرفای بد دیگه نزن ..هممون توی یه برهه ای دچار یاس و ناامیدی میشیم و ...

قربونت عزیزم چه کنم دلم شکسته مرسی خواهری 💓آن شالله با مثبت شدنت شادی کنیم عزیزم

ممنون عزیزم شما تو چه مرحله ای هستی

من ۳ بار انتقال دادم بار اول مثبت شد متاسفانه ۷ هفته ضعیف بود سقط شد ۲ بار آخر منفی شد

الان دیگه فقط یه بسته فریز دارم نمیدونم بزنم اونو یا دوباره تو مرکز دیگه مجدد پانکچر کنم چون فکر میکنم جنین هام ضعیف بودن