2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من ۳ بار انتقال دادم بار اول مثبت شد متاسفانه ۷ هفته ضعیف بود سقط شد ۲ بار آخر منفی شد الان دیگه فق ...

اول فریزت رو امتحان کن ایشالا میگیره چون پانکچر سخته

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
شما برعکس منی من میزدم تو سر تا ضخامتم زیاد بالا نره

منم نگرانم نه با استرادیول نه با سیکل نچرال ضخامتم بالا نرفت نمیدونم چه سرنوشتی پیش رو دارم

اگه الان زیاد داری یه مقدار بهم بده 😁

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله همونا  جنین تشکیل میشه انتقال میدی و داخل رحمت رشد میکنن پس همین ماه انتقال داری

انشاالله عزیزم برام دعا کن خیلی نگرانم🥺 نه دکتر گفت فریز میکنیم احتمالا ماه بعد انتقال میدیم

انشاالله عزیزم برام دعا کن خیلی نگرانم🥺 نه دکتر گفت فریز میکنیم احتمالا ماه بعد انتقال میدیم

ان شاالله که هر چی خیره برات پیش بیاد   و ماه دیگه با انتقال اول دامنت سبز شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام دوستان

فردا ميخام برم درمانگاه نازايي بيمارستان شريعتي تهران براي اي وي اف 

اولين باره ميرم اونجا و  ميخام اين دوره پريود ivf  انجام بدم 

چيكار كنم معطلم نكنند و اين ماه اون ماه نكنند

اندومتريوزم و ذخيره پايين

كسي اگه تجربه اي داره بمن بگه ممنون

دقیقا باران جون پرویید های منم شد دو روز خیلی ماه ها یه روز چه شبها وروزهایی که به خاطر این موضوع غ ...

من هم همین بودم، قبل کورتاژ همیشه پری های منظم داشتم اصلا عقب و جلو نمیشد و همیشه ۳ تا ۴ روز بود. واسه من با استرادیول هم تغییری نکرد و همون بود. 

خدا خیرت بده چقدر خیالم راحت شد.فکر میکردم غیر طبیعیم که با شیاف و آمپول قطع نمیشه پس اینکه یه وقتا ...

اره طبیعیه، تا جایی که ترشحات خارش و سوزش و بوی بد که نشونه عفونته نداشته باشه طبیعیه. من همچنان هر روز ترشح زرد رنگ دارم. کلا پد روزانه استفاده میکنم 

ان شاالله به دکترم پیشنهاد میدم  توی سونو معلوم نبود که پولیپ داری؟ عزیزم اینسری که انتقال دا ...

نه متاسفانه تو سونو فقط میگفتن رحم اکوژنه و سه خطیش از بین رفته و سیکلم کنسل میشد بعد کنسلی دوم هیسترو شدم ک گفتن پولیپ بوده. بعد اون ضخامت تا ۸ و خورده ای بالا رفت ولی متاسفانه چون جنینام از فریز در نیومد کنسل شد.

برا بار دوم با کلی وام و قرض و قوله جور شد و شروع کردیم ولی متاسفانه چون بعد پانکچر فقط ی جنین شد و اونم خییییلی ضعیف بود من ترسیدم فریز بشه برا همین اصرار داشتم رو انتقال فرش. ولی دکتر مردد بود چون ضخامت کم بود میگف ی جاهایی ۵ ونیمه ی جاهایی ۶ و... بالاترین ۶ بود دیگه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ولی اصلا گیج شدم نمیدونم کدوم مرکز یا دکتر برم خودم نظرم دکتر اقصی هست ولی کسی انگار اینجا نمیشناس؟ ...

عزیزم‌ دکتر اقصی رو‌ من ‌شنیدم ، یه نفر از آشناها که چندین سال این دکتر اون‌دکتر رفته بود اخرش پیش‌اقصی نتیجه‌گرفته بود ولی چند سال پیش ‌بود الان نمیدونم‌ کارش چه جوریه چون‌دکترا کارای چند سال قبلشون میبینی با الان فرق میکنه باید از اونایی که‌تازه رفتن بپرسی ولی اینو‌ میدونم‌ که خیلی شلوغ میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان من دیذوز رفتم ان تی ولی رشد بچه تو هشت هفته و پنج روز متوقف شده بود الان 25روزه که تو رح ...

سلام هیوا ‌جان‌ خیلی ناراحت شدم ،فقط از خدا میخوام بهت صبر بده و‌ به زودی دلتو شاد‌ کنه 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش