2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیز جان شما کدوم دکتر و مرکز میرید؟

من مرکز ابن سینا میرفتم دکتر انتقالم معترف بود دکتر خوبیه . ولی بعد اینکه مثبت شدم دیگه شهر خودم دکتر و سونو میرم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرکز ابن سینا میرفتم دکتر انتقالم معترف بود دکتر خوبیه . ولی بعد اینکه مثبت شدم دیگه شهر خودم دکت ...

ببخشید میپرسم چون ابن سینا بودید منم میخوام اونجا برم، شما شرو سیکل پانکچرتون تو چه روزی بود و چند وقت بعدش سونوگرافی شروع شد؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزم شیاف دیکلوفناک در صورتی که درد داری مقعدی استفاده کن اگه درد نداری نیاز نیس

نه خداروشکر درد ندارم یعنی دیگه استفاده نکنم؟ فقط برای درده؟ چون تحقیق میکردم برای التهابم هست

ببخشید میپرسم چون ابن سینا بودید منم میخوام اونجا برم، شما شرو سیکل پانکچرتون تو چه روزی بود و ...

فک کنم از پریودی میری دارو میدن بعدش چند بار باید سونو بری من ۵ .۶ سال پیش پانکچر شدم دقیق یادم نیست داروهام گونال اف بود . ولی اینکه چند بار باید سونو بری تا بگن کی اماده تخمک کشی هست یادمه

اصلا به علائم نی منم هیچ علایمی نداشتم تازه هنوزم اونجور علایمی که فکر کنی ندارم فقط گاهی زیر دلم در ...

هم گفتم علائم ندارم دلدرد پریودی اومده سراغم 

آخ که چقدر بده ادم نا امید میشه 

هم گفتم علائم ندارم دلدرد پریودی اومده سراغم  آخ که چقدر بده ادم نا امید میشه

نگران نباش دل درد پریودی رو نزدیک موعدت داری.منم داشتم تا یکی دو روز پیش که تموم شد.

البته گاهی خیلی کم دوباره میاد و میره

فکر کنم هنوز برای شروع علائم خیلی زوده

نه آمپول پروژسترون فقط روزی یه دونس. اما شیاف پروژسترون ۴۰۰ روزی سه تا. که از چند روز دیگه میشه رو ...

عزیزم الان که دیگه خدای نکرده لکه بینی نداری

از صبح نداشتم اما همین الان باز روی دستمال دیدم. خیلی کمه و در روز فقط یک باره لکه بینی نیستا،ترشح ...

منم دارم کم وقتی میرم ادرار میکنم بعدش دستمال میزنم ترشح قهوه ای هست به لباس زیرم نمیزنه مگه دستمال بزنم . عزیزم شما الان چند هفته ای سونو قلب رفتی؟

واقعا کلافم کرده.چرا قطع نمیشه اصلا علت این ترشحات چیه نه انقدر زیاده که ربطش بدم به هماتوم نه قطع ...

منم کلافه شدم ۶ روزه شیاف اضافه کردم مثلا چند ساعت خوبم یهو میزنم میبینم هست کم و زیاد میشه ولی خیلی زیاد نیست . منم تو سونو هماتوم نزده بود