2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام بچه ها خوبین   من رفتم سونو ببخشید دیر  اومدم. فک کنم سرکلاژ لازمم چون سرویکس ام 34بو ...

مبارک باشه اکرم جان انشالله با دل خوش بغلشون کنی. تیکرت رو آبی کن پس. تیکر آبیا دارن زیاد میشن 😁

مبارک باشه اکرم جان انشالله با دل خوش بغلشون کنی. تیکرت رو آبی کن پس. تیکر آبیا دارن زیاد میشن 😁

مرسی عزیزم اره باید ابیش کنم 😅ان شاالله خودت راحت زایمان کنی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز. فردا زنگ  بزن وقت بگیر بدون وقت قبلی نرو. شمارشو از اینترنت پیدا کن بهشون بگو از شهر ...

سلام وقت گرفتم برا فردا ساعت رو یادم نبودم بینم ۹ بود یا ۱۰ البته من زود میرم از ۸ اونجا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام بچه ها صبح بخیر همسرم برام هر روز آمپول میزنه

الان آمپول اچ سی جی داشتم گفتم نصف شیشه دیدم کامل زده برام  وای میگم مشکلی نداره؟

البته من ۳تا جنین داذم نصفه به کجامیرسید  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرسی عزیزم 😘 اره دیگه هر کی دوتا پسر داره بادیگاردن 🤣ان شاالله که قسمت خودت جواب ازمایشت مثبت شه ا ...

سلام عزیزم مبارک باشه الهی دامادیشون رو ببینی😍😍 توروخدا برا منم دعا کن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچه ها من بالای ناف سمت راست جایی ک دیروز انوکسا زدم درد میکرد الان دست زدم احساس کردم ی چیز قلمبه ه ...

برای منم یه قلمبه ریز داره و کبودیش هم خیلی زیاده فکر کنم سریع زدیم که اینجوری شده باید خیلی اروم بزنیم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم مبارک باشه الهی دامادیشون رو ببینی😍😍 توروخدا برا منم دعا کن 

مرسی عزیزم ان شاالله حالا ک کاراتو شروع کری همه  چی عالی پیش بره یه دو قلو ی ناز  خدا بذاره تو دامنت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خانما این پیرهن بچگونه رو به نیابت از خودم و تموم خانما گرفتم که همه خوشحال بشن و دامنشون سبز بشه.. ...

انشالله حاجت روا بشید

انشالله خدا زودتر خوشحالتون کنه

به هر چی که توی قلبتون دارین برسین

😉

وااااااا چ حرفیه اخه؟ من اولین بارمه میشنوم ی دکتر همچین حرفی بزنه؟ قطع دارو با بی بی چک ؟ اونم روز ...

دیگه‌ روتین هر مرکزی ی جوریه من معتقدم تو روند درمان باید به دکتر اعتماد کرد نباید پزشکا و مراکز رو با هم مقایسه کرد