2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
آره خداییش نمیدونم چه جوری دلشون میاد چنین رفتاری بکنن انگار نه انگار خودش نوه دختر داره .من که خیلی ...

شك نكن خدا جاى حق نشسته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمک و آرد و آب رو خمیر کن . وقتیکه خمیر رو درست کردی بزار تو ناهیتابه رو شعله کم‌گاز ، بزار حس ...

میگم فردا حتما جناب همسر برام درست کنه .مرسی عزیزم 🙌😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فریناز جون همینا باعث شده ادمها منزوی بشن. چون واقعا ضربه می بینم منم همش این حرفها رو می شنوم که فل ...

آره دقيقا اگر هركس سرش تو لاك خودش و تو زندگى خودش بود دنيا گلستان بود و مردم خيلى قشنگ كنار هم زندگى ميكردن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
@پونه00     سلام امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم اگر باردارهستین بارداری خوبی ...

ممنون دوست خوبم؛💙

الهی به حق کلام خدا، برای شما و برای همه‌ی دخترای خوش‌قلب تاپیک، بهترین‌ها رقم بخوره...

الهی آمیییییییییین...🙏

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
شروین جون خوبی ؟ یه مدته نیستی تو سایت . بسلامتی کی زایمانته ؟ 

سلام 

خوبی

بچه ها 

من دیروز تست پی سی ار کرونا دادم

امروز پیامک اومد

فردا برم اداره بهداشت چاپ کنند برام.

قابل توجه همه🖕🖕🖕🖕🖕☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

😉

عزيزم در هرصورت ان شاالله خدا ى خواهريابرادر به دختر گلت عطا كرده با همين انتقال🤲🏻🤲🏻🌸🌸

ممنونم عزیزم ان شالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه چون فقط خودمون میدونیم چی کشیدیم  

خانما این پیرهن بچگونه رو به نیابت از خودم و تموم خانما گرفتم که همه خوشحال بشن و دامنشون سبز بشه.. انشالله.. شب واسه نماز میبرمش باخودم تو حرم زیارتش میدم انشالله که دست پر برگردم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
ب هايپر شدن ربط داره اما ب تعداد تخمك نه چون من تخمك هام كم بود و فريز كردن

من قبل از شروع سیکل پانکچر دکتر مشایخی رویان بهم گفت اینجا ده تا تخمک به بالا جنین فریز میشه 

قطعا میدونی دیگه هایپری و تعداد تخمک بهم مرتبطن

تعداد تخمک ک زیاد باشه احتمال هایپر شدن بیشتره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عاره عزيزم قندم٩٨ اينطورا بود بارژيم شد٩٦😑البته سه هفته رژيم سخت گرفتم حذف بنديجات مصنوعي مويز و ...

ممنون عزیزم که پاسخ دادی. منم ناشتام ۹۴ و یکساعته ام ۲۰۵ عه. الان دارم رژیم میگیرم. قندهای مصنوعی و عسل و مویزو.. رو که من اصلاً نمیخورم قبلاً هم نمیخوردم. نون هم تقریباً حذف کردم. فقط برنج رو دو وعده پنج قاشق میخورم. واسه میوه جات نمیدونم کدوم ها رو باید بخورم کدوم رو نباید. در مورد زمان ناشتایی که گفتی منظور دکترت اینه که زمان ناشتایی رو زیاد کنی واسه آزمایش یا کلا همینجوری باشی؟