2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
ایران نیستم دانمارکم 

دکترمنم گفته روز ۱۰ از بدم ولی من اول بی بی میزارم بعد از میدم.من پنج شنبه ۴روزه بلاست انتقال دادم.

شما کی انتقال دادین؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها کسی دیدین بعد لاپراسکوپی و یا هیستروسکوپی باردار بشه،چقدر موثر هست؟تنها کاری که من نکردم همین ...

سلام عزیزم من‌ دوتاانتقال منفی داشتم دفعه سوم هیستروسکوپی وخراش روبه درخواست خودم انجام دادم که خداروشکرموثربود،راجبه اجازه همسرهم چون عمله فکرمیکنم لازم باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله یه بتای خوب و قشنگ میبینی . اینجوری بهتره . رادیس جان یکی دوماه قبل انتقال دارچین و زنجبیل و ...

قربونت برم عزیزم .نه خیلی نتونستم تو خوراکی خوردن رعایت کنم خریده بودم که گرمی بخورم ولی تنبلی به من بیشتر غلبه میکرد و حتی حس خوردنم نداشتم 😊😊 درنتیجه فقط قرصها رو خوردم 😊 ولی شما بخوره ارده شیره بگیر بخور .قوتو بگیر بخور .کنجد و ... البته خیلیم زیاد گرمی نخوری رو ضخامت رحمت تاثیر بد بزاره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شالله  من ی دونه بیشتر انتقال ندادم پنج روزه بود

ان شاالله که مثبت هستین 😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آخی عزیزدلممم.درکت میکنم خدا این نی نیت رو حفط کنه برات ان شاالله 😍😍 من مادرشوهرم یکبار کارت دندون ...

ممنون عزیزم با کسی درد و دل نکرده بود مدتها بود تو دلم مونده بودن به مادر و خواهرم نمی گفتم غصه منو نخورن الان دلم اروم شد از اینکه دوستایی مثل شما دارم خدارو شکر می کنم

درسته عزیزم الان تا مریض میشی یابچه تب میکنه میگن کفاره گناهانه واین اصلا صحت نداره. خودتون هیچ وقت ...

👌👌ان شاالله اینسری نتیجه تلاشها و زحماتت رو بگیری 🤲🤲😍

ممنون عزیزم با کسی درد و دل نکرده بود مدتها بود تو دلم مونده بودن به مادر و خواهرم نمی گفتم غصه منو ...

❤🌷

😧😧😧 واى ن اينكه من اينجا هيچ جا نميرم و شكرخدا كسى هم دوروبرم نيس ك كنايه بشنوم لحظه ب لحظه داره ...

فریناز جون همینا باعث شده ادمها منزوی بشن. چون واقعا ضربه می بینم منم همش این حرفها رو می شنوم که فلان گناهو کرد فلان اتفاق افتاد و ... واقعا وقتی مشکلات زندگیم رو می بینم ناراحت می شم می گم اخه من که کاری نکردم امان از دست حرفهای مردم که واقعا دل شکستن براشون راحت شده

دکترمنم گفته روز ۱۰ از بدم ولی من اول بی بی میزارم بعد از میدم.من پنج شنبه ۴روزه بلاست انتقال دادم. ...

من سه شنبه بلاست پنج روزه انتقال دادم ساعت دو ظهر 

گفته پنج شنبه صبح بی بی بزنم 

مرسی عزیزم ممنون . فر فولیک داشتی فولیک اسیدم استفاده کردی ؟ باهم فرق دارن ؟ راستی شما فرتیل سی یا ...

البته فولیک اسید تو سیکل افتادم میخوردم نه مکمل دیگه ای نخوردم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
گیلنار باور میکنی من مادرشوهرم وقتی فهمیده من سقط کرده نیومد حال منو بپرسه؟ ی کدورت از قبل بود که&nb ...

اشکال نداره شاید یه روزی متوجه بشن ولی باز شما خوبی غذا براشون پختی و فرستادی من دیگه نمی تونم

من سه شنبه بلاست پنج روزه انتقال دادم ساعت دو ظهر  گفته پنج شنبه صبح بی بی بزنم

یعنی روز دهم بی بی بزنی.منم یکشنبه بی بی بزنم ان شاءالله مثبت بشه.دوشنبه تست بدم.به حق حضرت رقیه.ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد