2777
2789
عنوان

من مشکل دارم یااینا

86 بازدید | 14 پست

چندتادوست هستیم وقتی تنهایی منومیبینن رفتارشون خیلی صمیمی هست انکارمیخوان جونشونوبرام بدن اماوقتی توجمع باهمیم همش سعی میکنن دست به دست هم بدن منوخراب کنن مثلابایکیشون درموردیه چیزی بحث کنم اون یکی هافورامیان حق روبه طرف مقابلم میدن بااینکه حق بامنه خیلی ازکارشون ناراحت میشم حتی اکه حق بامنم نباشه نبایددخالت کنن چون طرف  مقابلدوستشونه منم دوستشون. وقتی تنهایی بایکیشونم همش میخوان بچسبن بهم باهام حرف بزنن ولی وقتی توجمع چندنفره مون هستیم همشون ازم دوری میکنن میچسبن بهم من اگه توجمع طرف کسیم بگیرم همون لحظه همون که طرفشوگرفتم هم مخالف من میشه اخه چرابنظرشماچطورباهاشون برخوردکنم

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃

خیلی تنهام نمیتونم باهاشون قطع، رابطه کنم یه جایی زندگی میکنم که بجزاین چندنفرکسی نیست که باهاش دوستی کنم بااینکه میدونم ازدوست شانس نیاوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم همین مشکل و دارم ولی دوستم نیستن مجبورم تحملشون کنم.تو که دوستتن راحت خطشون بزن. میخوای چی کار این آدمای دو رو؟ازشون دور شو.یه دونه دوست واقعی پیدا کن بهتر از صد تا این جوری دوسته

مثلایه بازی چهارنفره میکنیم دونفردونفربایدعضویع گروه بشیم اوناسریع همدیگه روانتخاب میکنن که من توگروهشون نرم احه چراچه هیزم تری بهشون فروختم چراوقتی تنهان یاکیرن اینجوری نیستن

این بار یون جی هو هستم از پسران برتر از گل چقدر بد🥲 چیزی نگو اگه بروز بدی بدتر میشه

ببخشی منظورتون رونفهمیدم

دقیقا منم همین مشکل و دارم ولی دوستم نیستن مجبورم تحملشون کنم.تو که دوستتن راحت خطشون بزن. میخوای چی ...

اخه خیلی تنهام خیلی خیلی حوصلم سرمیره جاییم ندارم برم توخونه دیونع میشم

ببخشی منظورتون رونفهمیدم

هیچی امشب هرکس مشکلش رو میگه شبیه یکی از شخصیتای فیلمای کره ایه.

شمام شبیه جیهویی دوستاش همش طرف جون پیو رو میگرفتن.

آخر شبی رد دادم🚶‍♀️

ولی بخش دوم حرفام جدی بود این موضوع رو مستقیم نگو شکرآب میشید. باید صرفا به کتف گرفتن رو یاد بگیری.

هیچی امشب هرکس مشکلش رو میگه شبیه یکی از شخصیتای فیلمای کره ایه.شمام شبیه جیهویی دوستاش همش طرف جون ...

اخه مشکل اینه همش خودخوری میککنم نمیتونم به کتف بگیرم فکرش مثل خوره وجودمومیخوره چراانقددوروهستن چرافقط بامن

تنهایی بهتر از دوست بد داشتنه.اینا برات دوست نمیشن چون میبینن هر کارکنن بازم هستی به خودشون اجازه میدن هر رفتار بدی بکنن.اگع نمی خوای کلا کنارشون بذاری بهشون بفهمون از کارشون ناراحت میشی و به خاطرش چند وقت باهاشون فاصله بگیر اگه پیگبرت شدن بگو به خاطر چی دیگه نمیخوای دوستت باشن اگه خودشون و تغییر دادن ادامه بده اگه نه بازم خودت می دونی من بودم کتاب خواندن و فیلم دیدن و ترجیح میدادم به این آدما 

اخه مشکل اینه همش خودخوری میککنم نمیتونم به کتف بگیرم فکرش مثل خوره وجودمومیخوره چراانقددوروهستن چرا ...

کتاب هنر رندانه ... گرفتن رو بخون

برای خودت یه سرگرمی جور کن که به فکرشون نباشی 

اگه میتونی پیش مشاور برو 

وقتی دنبال بقیه نباشی و برات بی اهمیت بشن بیشتر دنبالت راه میفتن (البته منظورم بداخلاقی و دوری کردن نیست)

بشین بافتنی بافتن یاد بگیر عروسک بافی کن 

هم پزشو میدی هم درآمد داره هم وقتتو میگیره 

یا چمیدونم نقاشی یاد بگیر 

یه زبان دیگه 

پادکست گوش کن