2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
من که دکترم روز نهم گفت بی بی چک بزن اگه مثبت نبود داروها تو قطع جن🥹🥹🥹گفت ازمایش خون لازم نیس&nbs ...

وااااااا چ حرفیه اخه؟ من اولین بارمه میشنوم ی دکتر همچین حرفی بزنه؟ قطع دارو با بی بی چک ؟ اونم روز ۹؟ جل الخالق

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم‌ممنونم‌که‌جویای حالم بودی.هنوز nicu هستیم خیلی ازت ممنونم ایشالا بهترین ها نصیبت بشه

عزیزززز دلم. ان شاالله هر چی زودتر صحیح و سالم و با دل شاد با دخترتون میرید خونتون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عیب نداره من دیشب فسنجون کذاشتم دادم همسرم براشون برد  اشکال نداره خدا میبینه

ااای جاان دلم. چقد تو ماهی اخه دختر😍 الهی خدا بحق دل بزرگت بزودی زود شادت کنه

خانما این پیرهن بچگونه رو به نیابت از خودم و تموم خانما گرفتم که همه خوشحال بشن و دامنشون سبز بشه.. ...

حیف نمیدونم چرا برا من نشون نمیده عکسشو.

ان شاالله دست پر برگردی عزیزم

بچه ها من بالای ناف سمت راست جایی ک دیروز انوکسا زدم درد میکرد الان دست زدم احساس کردم ی چیز قلمبه هس. که تکون میخوزه بعد دردش رفت  دقیقا بالای ناف. ینی دست میزنم درد میگیره قشنگ. ی ذره بعد رفت. الان دوباره همون قسمت راست دوباره درد داره. از چی میتونه باشه؟ نگرانم کرده. اون قسمت امپولمم قشنگ ی دایره قرمز خیلی تیره شده شبیه خونمرده شدن

ااای جاان دلم. چقد تو ماهی اخه دختر😍 الهی خدا بحق دل بزرگت بزودی زود شادت کنه

فدات شم عزیزم 

اون از من بدش میاد دلش نیومد ب منه دلشکسته سر بزنه اما من دیدم دوس دارن فسنجون دادم همسرم برد ❤️❤️خدای ما هم کریمه

انشاالله که این آخرین بارت باشه مامان فاطمه جان و نی نی تو دلته و لگد زدناشو به زودی حس کنی

ان شااله عزیزم با دعای شما❤️❤️❤️😍

بچه‌ها من بالاخره پریود شدم  امروز زنگ زدم مطب دکتربراسه شنبه بهم وقت داده خداکنه همه چی آکی ب ...

ان شاالله ب خیر و خوشی انتقال میدی و مثبت میشی عزیزم❤️❤️❤️

فدات شم عزیزم  اون از من بدش میاد دلش نیومد ب منه دلشکسته سر بزنه اما من دیدم دوس دارن فسنجون ...

آفرین ب دل بزرگ و مهربوونت. واقعا باریکلا

سلام شمام انتقال دادین روز چندین

سلام عزیزم. بله . امروز روز ۱۲ بود

عزیزم‌منظورت از ژل رویال کدومه ؟ از داروخونه بگیرم یا اون که با عسل هستش منطورت بود ؟ 

من با عسلش رو  خریدم قرص نخوردم ب نظرم خیلی تاثیر داشت حتما از یه جای معتبر بخر  گرده گل هم خریده بودمقاتی عسل و اینجور چیزا میکردم میخوردم 

خرما رو هسته اشو در اورده بودم با گردو بادوم پسته گرده گل و پودر نارگیل و کنجد قاتی کرده بودم هر روز یه مقدارشو میخوردم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️