2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
من که دکترم روز نهم گفت بی بی چک بزن اگه مثبت نبود داروها تو قطع جن🥹🥹🥹گفت ازمایش خون لازم نیس&nbs ...

وااااااا چ حرفیه اخه؟ من اولین بارمه میشنوم ی دکتر همچین حرفی بزنه؟ قطع دارو با بی بی چک ؟ اونم روز ۹؟ جل الخالق

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم‌ممنونم‌که‌جویای حالم بودی.هنوز nicu هستیم خیلی ازت ممنونم ایشالا بهترین ها نصیبت بشه

عزیزززز دلم. ان شاالله هر چی زودتر صحیح و سالم و با دل شاد با دخترتون میرید خونتون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عیب نداره من دیشب فسنجون کذاشتم دادم همسرم براشون برد  اشکال نداره خدا میبینه

ااای جاان دلم. چقد تو ماهی اخه دختر😍 الهی خدا بحق دل بزرگت بزودی زود شادت کنه

خانما این پیرهن بچگونه رو به نیابت از خودم و تموم خانما گرفتم که همه خوشحال بشن و دامنشون سبز بشه.. ...

حیف نمیدونم چرا برا من نشون نمیده عکسشو.

ان شاالله دست پر برگردی عزیزم

بچه ها من بالای ناف سمت راست جایی ک دیروز انوکسا زدم درد میکرد الان دست زدم احساس کردم ی چیز قلمبه هس. که تکون میخوزه بعد دردش رفت  دقیقا بالای ناف. ینی دست میزنم درد میگیره قشنگ. ی ذره بعد رفت. الان دوباره همون قسمت راست دوباره درد داره. از چی میتونه باشه؟ نگرانم کرده. اون قسمت امپولمم قشنگ ی دایره قرمز خیلی تیره شده شبیه خونمرده شدن

ااای جاان دلم. چقد تو ماهی اخه دختر😍 الهی خدا بحق دل بزرگت بزودی زود شادت کنه

فدات شم عزیزم 

اون از من بدش میاد دلش نیومد ب منه دلشکسته سر بزنه اما من دیدم دوس دارن فسنجون دادم همسرم برد ❤️❤️خدای ما هم کریمه

انشاالله که این آخرین بارت باشه مامان فاطمه جان و نی نی تو دلته و لگد زدناشو به زودی حس کنی

ان شااله عزیزم با دعای شما❤️❤️❤️😍

بچه‌ها من بالاخره پریود شدم  امروز زنگ زدم مطب دکتربراسه شنبه بهم وقت داده خداکنه همه چی آکی ب ...

ان شاالله ب خیر و خوشی انتقال میدی و مثبت میشی عزیزم❤️❤️❤️

فدات شم عزیزم  اون از من بدش میاد دلش نیومد ب منه دلشکسته سر بزنه اما من دیدم دوس دارن فسنجون ...

آفرین ب دل بزرگ و مهربوونت. واقعا باریکلا

سلام شمام انتقال دادین روز چندین

سلام عزیزم. بله . امروز روز ۱۲ بود

عزیزم‌منظورت از ژل رویال کدومه ؟ از داروخونه بگیرم یا اون که با عسل هستش منطورت بود ؟ 

من با عسلش رو  خریدم قرص نخوردم ب نظرم خیلی تاثیر داشت حتما از یه جای معتبر بخر  گرده گل هم خریده بودمقاتی عسل و اینجور چیزا میکردم میخوردم 

خرما رو هسته اشو در اورده بودم با گردو بادوم پسته گرده گل و پودر نارگیل و کنجد قاتی کرده بودم هر روز یه مقدارشو میخوردم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️