2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست
ااای جااانم😍😍😍 قربوووونت عزیزم🤗💋 ان شاالله ی روز قرار بداریم ببینیم همو❤️

حتما چرا که از الان همه دخترا که تو حوزه استحفاضی ولی امر و عباسی و بهشتی و گلکار هستن اعلام حضور کنن😍😍😍😍🤩🤩

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان انوکسا لازم ندارید واقعا؟ منقضی میشه حیفه گفتم تو این اوضاع بد دارو به درد یکنفر بخوره هزین ...

دست گلت درد نکنه عزیزم ک انقد مهربونی. من هم خودم وضعیتم چون مشخص نیس که مثبت بشم یا نه  و هم تهران نیستم برا همین نتونستم چیزی بگم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما چرا که از الان همه دخترا که تو حوزه استحفاضی ولی امر و عباسی و بهشتی و گلکار هستن اعلام حضور کن ...

🤣🤣🤣

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@alaae    

@آناشید99

@elahe_الهه    

عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺

بچه هااااا

باز من اومدم با یه دعای دیگه 🤭😁

یه توسل هست که این شکلیه: یه گروه جمع میشیم بعد به تعداد اعضای گروه اسامی ۱۴ معصوم و بعد از اون اهل بیتشون و بعد شهدای کربلا و اسلام روی برگه جدا جدا مینویسیم (به تعداد اعضای گروه). بعد هر کسی نیت می‌کنه یدونه از اون برگه ها برمیداره و جهت برآورده شدن حاجتش متوسل میشه به اون بزرگواری که اسمش توی برگه دراومده. ۱۰۰ صلوات هدیه به روح اون بزرگوار می‌فرسته و یه چیزی حالا هر چیزی که دوست داشت به نیت ایشون نذر می‌کنه که بعد از برآورده شدن حاجتش ادا کنه.

اگر دوست دارید فردا انجامش بدیم.

من از ۱۴ معصوم شروع میکنم بعد به تعداد اعضایی که میخوان شرکت کنند از اهل بیتشون و شهدای کربلا اضافه میکنم بعد بصورت رندوم و اتفاقی به نیت تک تکتون از اون برگه ها برمیدارم که ببینیم هر کسی کدوم بزرگوار به اسمش در میاد که بهشون متوسل بشه.

اگر دوست دارید اعلام کنید که اسمتون رو بنویسم.

اگر هم توضیحاتم کامل نبود یا متوجه نشدید بگید یجور دیگه توضیح بدم 😁

خیلی اتفاق جالبیه، من یبار خالم این کارو کرد برای کل فامیل خیلی حس و حال خوبی داشت، منم نیت بچه رو کردم به اسم امام سجاد (ع) دراومد، متوسل شدم به ایشون و خدا خواست و سه ماه بعدش دامنم رو سبز کرد 🥰

الهی که همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید 😍🤲

خبر نداشتم فکر کردم بیمه هیچی نمیده همش آزاده، بیمه نیروهای مسلح دارم

۷۰ درصد همه هزینه ها رو میده . حتی داروها . همسرتو بفرست بره بیمه . شناسنامه و کارت ملی هردو و برگه ای که تخمک اهدایی گرفتی ببره . بعد میفرستنش بیمارستان که پرونده ی انتقالو بگیره و ببره بیمه . انشالله که هزینه ها رو بهت میدن .

بارداری بسلامتی ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺 بچه هااااا باز من اومدم با یه دعای دیگه 🤭😁 یه توسل هست که این شک ...

چ با حاااال. منم هستم. خییییلی ممنون میشم. ❤️❤️❤️

راستشو بگو این ایده ها از خودت میاد یا دخملمون میفرسته تو ذهن مامانش؟😂🤗

سلام به همه من‌ دیشب اورژانسی سزارین شدم۳۶هقته و ۱روز دخترم رفت تو‌ دستگاه نتونست تنهایی نفس بکشه از اون‌ورم عفونت تو‌خونش بوده من هنوز نتونستم بچه مو ببینم😭😭😭😭همه ما مثل همیم با عشق تمام سحتی هارو به جون خریدیم تا فقط حس مادر بودن رو تجربه کنیم.ازتون‌ تمنا میکنم واسه‌دختر من دعا کنین😭😭😭😭😭دلم‌ لک زده ببینمش اما نمیتونم😩😩

چ با حاااال. منم هستم. خییییلی ممنون میشم. ❤️❤️❤️ راستشو بگو این ایده ها از خودت میاد یا دخملمون می ...

نه دیگه گفتم که پارسال خالم این کارو کرد از اونجا یاد گرفتم ، الان یهو اومد توی ذهنم گفتم با بچه ها گروهی متوسل بشیم دوباره. 🥰