2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
پس چرا میگن باید بیفته ی چیز گرد 🥺

بستگی داره چند هفتگی رشد متوقف شده باشه. 

برای من نه و نیم هفتگی قلبش ایستاد و دیدم بخشهای بدنش رو. چشمای خیلی ریز و گردی سرش رو.. من چون قرص خورده بودم، تکه تکه دفع شد... روی توالت فرنگی بیمارستان نشسته بودم و زل زده بودم بهش، توی تشتی که داخلش بود. درحالیکه توی اتاقم خانمی همزمان بستری شده بود تا دخترکش رو زایمان کنه. آخه من عاشق دخترم... حس عجیبی داشتم. صبح وقتی می خواستند برای کورتاژ بقایا منو ببرند، حس می کردم یک تکه گوشت بدون جونم و مدتها طول کشید خودم رو بازیابی کنم... اینهارو گفتم که بدونی درسته سخته، اما می گذره. الان که بهش فکر می کنم دیگه اصلا مثل قبل درد نمی کشم. و بابت این خداروشکر می کنم. که آدمی زاد با امید زنده ست. این روزها هم برای تو قطعا می گذره، الان سوگواری کن تا بتونی این مرحله رو راحتتر بگذرونی. و با قدرت بیشتری تصمیم بگیری که در ادامه قراره چکار کنی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام به همه من‌ دیشب اورژانسی سزارین شدم۳۶هقته و ۱روز دخترم رفت تو‌ دستگاه نتونست تنهایی نفس بکشه از ...

سلام عزیز دلممممم، اول از همه که مبارک باشه گلم، بعد هم نگران نباش نهایت یکی دو روز توی دستگاه میمونه، قربون دلت برم عزیزم، دعای گروهی میکنیم براش که هرچه زودتر بیاد توی آغوش مادرش به حق محسن زهرا ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه من‌ دیشب اورژانسی سزارین شدم۳۶هقته و ۱روز دخترم رفت تو‌ دستگاه نتونست تنهایی نفس بکشه از ...

سلام عزيزم🥺

اول ك قدمش مبارك و پرخير و بركت

دوم نگران نباش ان شاالله بحق شش ماهه كربلا زود تنفسش روبراه ميشه مياد ب آغوشت🤲🏻🤲🏻

من صدتا صلوات هديه به على اصغر شش ماهه ميكنم ب نيت سلامتى دختر نازت💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺 بچه هااااا باز من اومدم با یه دعای دیگه 🤭😁 یه توسل هست که این شک ...

خيلى هم خوبه💚

ممنونم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من هستم عزیزم خدا خیرت بده ❤️❤️

عزیزم راستی مامان سوفی جان یه تعداد آنوکسا داره که میخواد رایگان واگذار کنه گفت حیفه خودش لازم نداره، من شما توی ذهنم بودی چون خودم همسرم تعداد زیاد گرفته برام حالاحالاها دارم. میخوای بهش پیام بده حیفه بمونه خراب بشه.

سلام عزیزم الهی خوش قدم باشه😍😍😍خیلی مبارکه 

نگران نباش فداتشم منم ۳۵ هفته و ۶ روز زایمان کردم. الهی که هرچی زودتر در اغوشش میگیری😍😍❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم راستی مامان سوفی جان یه تعداد آنوکسا داره که میخواد رایگان واگذار کنه گفت حیفه خودش لازم نداره ...

اره عزیزم بهم گفته بود متاسفانه من تهران نیستم و اینکه خداروشکر دکترم از دفترچه کسی دیگه برام نوشت خیلی برام خوب شد ۳0 میگیرم میشه 700 تومون😅 ممنونم که بفکرم بودی

⁦‼️⁩    🤲فوری.  فوری.  فوری🤲⁦.    ‼️⁩

دوستای گلم که همیشه هم دل و همراه هستید التماس دعا داریم برای دردونه بیتا و مهتا جان که دیشب اورژانس دنیا اومده و الان توی دستگاه هست. دعای مقاتل بن سلیمان رو هر زمان که تونستید تا آخر امشب ۱۰ مرتبه به نیت ایشون بخونید که ان شاالله هرچه زودتر صحیح و سلامت بیاد توی آغوش مادرش به حق محسن زهرا (س).

@بیتاومهتا    

ان شاالله که همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید 🤲🌹

قدم دختر نازت مبارک  . انشالله به همین زودی تنفسش خوب میشه و راحت بغلش میکنی . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من بیمارستان بهمن بودم ،همه مدارکو روز انتقال ازشون گرفتم،حالا مدارکو ببرم بیمه؟بیمه کد ناباروری مید ...

آره عزیزم . همونا رو ببر بیمه . شناسنام و کارت ملی هردوتون با دفترچه خدمات درمانی هر دو 

عزیرم رفتی دکتر اسرافیلی ؟ الان در چه مرحله ای هستی ؟ هانی جون چندتا بچه داری ؟

یه ویزیت دو ماه پیش رفتم پیشش قرار شد ال دی بخورم و سینا فکت بزنم پریود شدم برم ولی یه مشکلی برامون پیش اومده که تا رفع نشه نمی تونم سیکلمو شروع کنم فعلا همینجوری نا مرتب مکمل میخوریم دیگه توکل بخدا

یه دونه دختر دارم عزیزم

شما هنوز منتظر پریودی؟

یه ویزیت دو ماه پیش رفتم پیشش قرار شد ال دی بخورم و سینا فکت بزنم پریود شدم برم ولی یه مشکلی برامون ...

خب خدارو شکر . انشالله مشکلتون حل میشه . ببین از الان مکملها رو درست و حسابی بخور ما حدود ۴ ماه کامل خوردیم . راستی هر وقت بخوای شروع کنی یه آزمایش کاریوتایپ داره که سه هفته طول میکشه تا جوابشو بگیری . اگه میتونی برو دکتر اسرافیلی برات بنویسه اونو بده . خیلی زمان بره . 

خدا برات حفظش کنه گل دخترتو