2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
مشاور غدد رویان ک برا من ازمایش ننوشت فقط چهارتا سوال پرسید ک مثلا جایی از بدن موی زائد نداری؟ و... ...

فرضی جان الان آزمایشهامو‌ نگا کردم توش tsh هم بود این برای تیرویید هست دیگه درسته ،دکتر گفت برو‌مشاوره الان من چیکار کنم برم مشاوره یا همون متخصص غدد برم کامل بررسی بشم 

اگه بیرون متخصص غدد برم خدایی نکرده مشکلی باشه خود دکتر غدد دارو‌میده بخورم یا دکتر زنان هم باید نظر بده بعد دارو بنویسه

اصلا دکتر زنان به آزمایشهایی که دکتر غدد مینویسه اهمیت میده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل که آخرش هم مشخص نشد بارها رفتم دکتر زرنانی دید و آزمایش داد، حتی یکی از انتقالهامم با سرم ivig ...

عزیزم خواهری سلام خوبی الان تو چه مرحله ای هستی جنین داری انشاالله میری برا انتقال

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستای گلم هر کدومتون پیاممو میبینه لطفا راهنمایی کنه. شیافتون چندتاست و تا چه هفته ای باید ادامه ب ...

سلام عزيزم شیاف هیچ ضرری نداره گلم به نظر من حتنا یه دونه رو بزار تا هفته 36 

من همچنان دو تا شیاف دارم گفت تا آخر ادامه بدم 

ولی بازم بزار. دوستان نظر بدن 

زنبوری بهتره و محمدیان یا محمد زاده دقیق یادم نیست اما وقت دهیش مکافاته دکتر بهاورنیا من راضیم آروم ...

@favali    

قربون‌مهربونیت عزیزم ،واقعا ممنون‌❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@favali     قربون‌مهربونیت عزیزم ،واقعا ممنون‌❤

عزیزتری که الان شات میگیرم از صفحه یادم بمونه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان عزیزم من تا الان دکتر بودم از ساعت سه اومدم تا الان 😐😐 ازمایشم گفت خوبه  اکو قل ...

سلام بروی ماهت عزیز دلمممم. خدا رو هزار مرتبه شکررررر.

دیگه بعد اونهمه استرس وقتشه بری حساااابی حالشو ببری، برو تو سایتهای مختلف هی عکس سیسمونی نگاه کن تجسمشون کن کلی فکرای خوب و مثبت براشون بکن کیییییف کن 😍🤲

چشم بهم بذاری میگذره و میبینی با موهای ژولیده و در حسرت خواب و خوراک و حمام نشستی یه گوشه و میگی تو شکمم بودن چقدر راحت بودماااااا 🤭🤭🤣🤣

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم خیلی استرس وجودمو .رفت البته من پلی کیستیکم دیگه توکل به خدا 

پس اصلا نگران نباش.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم. خدا رو شکر بلاخره رفتم دکتر، آزمایش خون رو گرفت، سرم دومم رو هم تزریق کرد. سونو کرد و یه ...

به به خدا رو شکر رررر عزیزمممم، بازم شاهد معجزه خدا هستیم 😍🌹

ان شاالله که میشه یار وفادارتون و خوشبختی و عاقبت بخیریش رو میبینید زیر سایه امام زمان (عج) 🤲⁦❤️⁩🌹

سلام کسی می دونه برای انتقال جنین تیروئید باید روی چند باشه ؟ کم کاری دارم اما هر ماه می خوام برم پر ...

عزیزم فکر میکنم باید بین ۰٫۵ و ۲٫۵ باشه. برای شما خوبه شکر خدا 🤲

بچه ها منم امروز رفتم ان تی  خداروشکر همه چی خوب بود جوجمم بزرگ شده بود تو سونو دیدمش  ه ...

ای جانمممم عزیزممم، به سلامتی و مبارکی باشه ان شاالله 🤲⁦❤️⁩