2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
من خارج از مرکز متخصص غدد رفتم ولی بعد از اونم آره مشاور غدد فرستادنم نظرشم با متخصصی ک رفته بودم ی ...

مشاوره هم آزمایش مینویسه بعد تشخیص میده ؟ 

منم باید بیرون برم‌چون مرکز خیلی دیر وقت میداد،بیرون همون متخصص غدد برم دیگه ؟ یا متخصص با مشاوره فرق داره چون تا حالا نرفتم هیچ‌اطلاعی ندارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو تاپیک میبینم اونا با من مثبت شدن رفتن قلب رو دیدن جیگر گوششون تو دلشونه ان شالله خدا نگه دار ...

میدونم چقدر ناراحتی چون خودم سه بار جای تو بودم 😔 

اگر اولی مونده بود  الان راه میرفت حرف میزد، دومی مونده بود الان ۹ ماهش بود، اگر سومی مونده بود قرار بود عید بدنیا بود الان ۶ ماهش بود. ولی چه فایده داره بهش فکر کنم؟

این فکرها و این حرفها فقط بیشتر اذیتت میکنه، حالت بدتر میشه، امیدت کمتر میشه و هیچ فایده ای نداره

البته وقتی سقط بشه آدم یه جوری سبک میشه، حالت بهتر میشه 

انشالله بزودی جاش براش پر میشه🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
تو تاپیک میبینم اونا با من مثبت شدن رفتن قلب رو دیدن جیگر گوششون تو دلشونه ان شالله خدا نگه دار ...

سلام عزیز. ناراحت چی هستی؟ارزش ناراحتی نداره وقتی دنیا و عمرمون اینقدر کوتاهه. همه تو زندگی مشکلات داریم بچه هم یه بخشی از زندگیمون هست نه تمومش. نذار تمام زندگیت بشه مراحل درمان. به چیزهای دیگه هم اهمیت بده تا استرست کم شه. نگران نباش خدارو شکر مشکلت خاص نیست دوباره حامله می شی قول می دم بهت

من دردام چند دقیقه یکبار شروع میشه اما لخته دفع نمیشه فقط خون رقیق😭😭اما دردم زیاده  درد روحی ...

تو رو خدا یه کم به خودت روحیه بده اینقدر خودتو اذیت نکن بیشترمون سابقه سقط داریم من که بچم هشت ماهه دنیا اومد اونم با سزارین و فوت شد الان جای من بودی چی می گفتی؟ چقدر سخت بود کلیه هاش تشکیل نشده بود و ریه هم باز نشد و ..

خودتو غذاب نده برو دکتر دارو بدن زودتر دردات تموم بشن

عزیزم دردام خوب شد تاالان خوب خوابیدم نمیدونم دوباره شروع میشه یا نه😢😢

چقد سخت بوده واس تو بچه ات بزرک بوده ان شالله این دفعه صحیح و سلامت بیاد بغلت 🥺🥺

هزینه های درمان زیاده من دوبار تخمک کشی کردم شوهرمم ضعیفه جتین کمی تشکیل شده هر بار 

میدونم چقدر ناراحتی چون خودم سه بار جای تو بودم 😔  اگر اولی مونده بود  الان راه میرفت حر ...

عزیزم ان شالله خدا جاشونو پر کنه برات 

میتونم بپرسم مشکل چیه که همه سقط شدن؟؟؟و چند سالته؟