2777
2789
عنوان

دوستم معلمه به نظرتون راست میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 62 پست
درسته. دوستم معلم بود ۸ میگیرفت . انصراف داد اومد پیش خودم شرکت پارسال . استخدامش کردم الان ۳۰ میلیو ...

چه دوست خوبی هستی 

کاش منم دوستی مثل شما داشتم 🥺🥺🤧

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله راست میگه داداش من با ۱۰ سال سابقه داره ۱۳ تومن میگیره ..کلا کم حقوق ترین قشر جامعه معلم هست

داداش منم هست اما سه ماه تابستون و عید تعطیلن . پنجشنبه ها هم هست . آلودگی و ... 

بنظرم منصفانست

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بله راست میگه داداش من با ۱۰ سال سابقه داره ۱۳ تومن میگیره ..کلا کم حقوق ترین قشر جامعه معلم هست

وکارمندای وزارت بهداشت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بعد خواستگار کارخونه دار قبولی معلمی شرط کرده :/

اونا نوکیسه و تازه به دوران رسیده هستن وگرنه خواستگاری که اصیل باشه اصلا براش مهم نیست زن کارمند بگیره یا خونه دار

یا دافع البلیات

عزیزم باید ببینی کسوراتش چقدره، شاید وامی چیزی هم داره.

من سال سوم کاریمه، حدودا 4800 کسورات دارم که از حقوقم کم میشه، با اضافه کار مبلغ 11 تومن واسم واریز میشه.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

اره پسر عمه من ۲۵ سال سابقه داره تازه معلم راهنمایی دروس سختم هست  ماهی ۲۰ تمن بهش میدن. بند خدا خودش میره کلاس خصوصی باز تدریس میکنه

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤