2777
2789
عنوان

تخم شپش هنوز زندس

313 بازدید | 33 پست

دوستان از شاپوی که تایپک قبل بود استفاده کردم اون خود شپش نزدی ۸ نایی بود مردن الان توی طور افتاب دارم اون تخمایی که به موهاش بودن میبینم بعضای خشکن ولی بعضیا لای انگش میترکن چیکار کنم همچون پوچ شن. خودمم الان دخترم خابید باید برم حموم. این چه بد بختی دیگه

چیپس چسب چسس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونارو باید خودت کم کنی وگرنه پس تبدیل به شش میشه

شپش

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

سشوارداغ بکش هرروزشونه بکش،، بعداتومو اگرداری استارتر لایه لایه نازک مو جداکن جایی که تخم هاهستن اتومو بکش انشالله خوب میشین

به نام خدایی که قیمت دیدارش مرگ ست♡ درخواست کسی پذیرفته نمی شود،، متشکرازشعوربالاتون"

برای من تخمشون  روی پوست سرم بود بیچارم کزد موهامو تمیز میکردم پوست سرم میموند 🤤😪😪😪😪 سشوار آب داغ عالیه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
برای من تخمشون روی پوست سرم بود بیچارم کزد موهامو تمیز میکردم پوست سرم میموند 🤤😪😪😪😪 سشوار آب د ...

حالا دخترم دوسالشه تحمل اب داغ سشوارو نداره ولی خودمم گرفتم باید با سشوار بزنم موهامم فر بلنده نمیدونم کوتاهشون کنم

چیپس چسب چسس

موهای دخترتو به شامپو لطیفه آغشته کن ....با شونه دندانه ریز مخصوص شپش پشت سرهم شونه کن...تموم تخم هاش می‌ریزه....هر دفعه شونه کردی شونه رو تو آب بزن بشور ......

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

خودتو با این کارا خسته نکن یبار برای همیشه قطره کیمیا بگیر خودتو راحت کن

نیازی به شستن خونه زندگی ام نیست

واسه همیشه از شرشون راحت میشی

🩵«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🩵