2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045855 بازدید | 684486 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکشنبه انتقال داشتی ؟ انشالله به سلامتی  عزیزم  علائم دلیل مثبت و‌منفی بودن نیستن ولی من ...

آره یکشنبه، اصلا دنبال علایم نباش انشاالله ک مثبتی، برا بیبی هم خیلی زوده یکی از بچه ها روز نهم بیبی منفی بود ولی آزش مثبت شد، جنین سه روزه انتقال دادی؟

عزیزم هتل رضوان رفتید اگر هتل دیگه رفتید ممنون میشم آدرس و شماره لطف کنی

اره عزیزم هتل رضوان رفتم، یه هتل دیگه هم هست تو میدان ونک خیابان ملاصدرا،اونم مال ناجاس اسمشم هتل پردیس

سلام بچه ها خوبین؟من یبار انتقال منفی داشتم.احتمالا یکی دوماه دیگه انتقال جنین داشته باشم .خونمون شه ...

سلام عزیزم من همون روز با هواپیما برگشتم مثبت هم شدم دکتر گفت هیچ مشکلی نداره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
شق القمر هم شده باشه بی بی چک امروز نشون نمیده عزیزم هنوز خیلی زود هست ، انشاءالله بتات مثبت

😂چه میدونم از بس تو فکرشم نمیتونم صبر کنم 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

آخه این بار سوم انتقالمه این سری آنوکسا و پردنیزولون‌ داشتم خیلی امید دارم مثبت بشه ❤️❤️

سلام دوستان عزیزم  برای من روز ۲۱ سیکل انتقال میدن درصد موفقیتم پایین نمیاد؟؟؟ اکثرا ۱۶ ت ...

عزیزم من ۲۳ سیکلم انتقال دادم 

دکترت طبق شرایط رحمت تصمیم میگیره همه مث هم نبستن نباید خودتو با بقیه مقایسه منی حتما شرایط رحمت روز ۲۱ برا انتقال مناسب شده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها ببخشید فرتیل سی ام بعد انتقالم خوب بود؟ من نداشتم الان بگیرم؟

عزیزم نمیدونم چرا من این سوالات و اصلا ندیدم تازه چشمم تو اعلاناتم بهش افتاد ببخشید دیگه الان دیره گفتنش🙈

برای سیکل فرش این قرص اصلا تجویز نمیشه این قرص برا کسبه که جنینش فریزه اما در کل من بعد انتقال دیگه نخوردم به نظرم بیشتر برا آماده سازی رحم و آندومتره که قبل انتقال صورت میگیره بعد انتقال دیگه لزومی نداره خوردنش دکترمم گفت تا زمان انتقال کافیه

انشاالله تا ده روز دیگه با خبر خوش بیای تاپیک و بترکونی فاطمه جان 😊🙏❤

سلام عزیزم چند روزی نت نداشتم همش به فکرت بودم  به سلامتی خداروشکر نی نی تو انتقال دادی ان شاال ...

ممنووونم عزیزم ❤️ خیلی محتاج دعاتونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه هایی که چله قران خوندن برمیدارن سوال داشتم  من دیروز فراموش کردم سوره ام رو بخونم حال ...

نه عزیزم هیچ مشکلی نداره ادامه بده.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱