2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
عزیزم من با ماشین برگشتم روز پنجم انتقال،۱۰ ساعت تو راه بودم کمی نگرانم

نگران نباش منم با ماشین برگشتم مثبت هم شدم ب اینا نیس

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکشنبه انتقال داشتی ؟ انشالله به سلامتی  عزیزم  علائم دلیل مثبت و‌منفی بودن نیستن ولی من ...

این روزا روزه لانه گزینیه  چرا بی بی زدی دیگه نزن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه ها خوبین؟من یبار انتقال منفی داشتم.احتمالا یکی دوماه دیگه انتقال جنین داشته باشم .خونمون شه ...

سلام عزیزم اگه شرایطتشونداری که بمونی عقب ماشین درازبکش وهردوساعت پیاده شو یکم راه بروبازدوباره راه بیفتین،ولی اگه بتونی حداقل یک روزبمونی بعدبرگردی خیلی بهتره،انشاالله که موفق باشی🤲

سلام سحر جانم  ممنومم ازت با دیدن این پیام اشکام سرازیر شد🥺🥺🥺 انشاالله که ثواب این دعا نصیب ...

سلام بروی ماهت عزیزم‌ . ان شاالله که فردا همه چیز خوب و عالی پیش میره، دعای خیر همه بچه ها بدرقه خودت و دردونه هات باشه ان شاالله 🤲🌹

کار خوبی کردی اطلاع دادی خیلی نگران میشدیم، حالا بازم اگر تونستی بیا پیشمون دلمون تنگ میشه برات خودتم یکم سرت گرم میشه .

با انرژی کاااامل برو خدا بهمراهتون 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام سحر جان💕 خوبی مهربون؟؟؟ منم میخونم ❤️ ان شاالله ک خودتم حاجت روا بشی ♥️ تو دلیتو ب سلامت ...

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟

حاجت روا بشی ان شاالله عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان عزیزم  برای من روز ۲۱ سیکل انتقال میدن درصد موفقیتم پایین نمیاد؟؟؟ اکثرا ۱۶ ت ...

سلام عزیزم به دکترت اعتماد کن حتماشرایط رحمت هنوزمناسب نبوده،من روز۲۰سیکلم انتقال داشتم،انشاالله که موفق باشی🤲

خانومی من تازه اومدم بعد مدتها ت تاپیک  شما برا دومی میکرو کردی   اخه منم پسرم ۶ سالشه طبی ...

بله عزیرم.

من برای دومی انتقال دادم.هنوز که نتیجه نکرفتم  اگه نتیجه بده بله ارزش داره.اگه نتیجه نده ،خب واقعا این همه دارو  گرفتم واقعا ناراحت کننده اس

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
عزیزم اکثرا بچه ها دلدردو کمر درد داشتن لرز خیلیا داشتن ان شاالله که لک لانه گزینی باشه 

انشاالله

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.