2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست
سلام بچه ها خوبین؟من یبار انتقال منفی داشتم.احتمالا یکی دوماه دیگه انتقال جنین داشته باشم .خونمون شه ...

سلام عزیزم من یکشنبه انتقال دادم تا پنج شنبه موندم هتل،پنج شنبه صبح با ماشین اومدم شهر خودمون ۹ساعت راهه،دیگه نمیدونم مشکلی پیش بیاد یا نه، سوال خودمم هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . این هفته میرم برای سونو تشکیل ساک. 

خیلی سردرد دارم . طبیعیه؟ 

چکار کنم نمیتونم تحمل کنم . 

میبندم . اب میخورم . فایده نداره . یه استامینفون ۳۲۵ هم خوردم . قایده نداره . 😭

سلام دوستان.مبشه منو راهنمایی کنید لطفا. روز ۱۱انتقال جنین هستم.از دیشب زیر دلم شدیییید درد دارم.کم ...

خانومی من تازه اومدم بعد مدتها ت تاپیک  شما برا دومی میکرو کردی   اخه منم پسرم ۶ سالشه طبیعی شدم ولی برا دومی نمیشم  شوهرم خیلی ضعیفه  بنظرت ارزش داره بیام تو سیکل ؟ ضرر نداره از عوارضش میترسم پسرم خیلی بچه دوس داره

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
من به رو بخار پز میکردم، بعد هر روز یه نصفه میخوردم. یا اینکه خورشت به درست کن

خورشت به چطوره عزیزم؟؟ میشه برام بگی لطفا

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

دوستان من شنبه انتقال داشتم امروز صبح میشه ۷ روز  درسته ؟ بی بی زدم منفی بود دلم و سینه هام درد میکنه کمرمم وقتی یکم وایمیسم درد میگیره به نظرتون دارم پریود میشم ☹️☹️☹️ موعد پریودم ماه پیش ۱۲ ام بود 😢😢😢

سلام عزیزم منم تو وضعیت مشابه شمام . جنین من ۳ روزه بود البته. منم همین کارو کردم. بار اول کلا تا ر ...

سلام عزیزم چند روزی نت نداشتم همش به فکرت بودم  به سلامتی خداروشکر نی نی تو انتقال دادی ان شاالله که به زودی خبر خوب مثبت شدنتم بدی بهمون 😍😍

سلام دوستان عزیزم امروز مادر شوهرم روضه و سفره نذری داشت برای همگی شما عزیزانم دعا کردم انشاالله همه ی منتظرا زودی مادر بشن و تمامی دوستانی که انتقال دادن مثبت بشن و همه ی مامان های باردار بسلامتی بچه هاشون رو بغل بگیرن و خدا خیلی زود دامن دوستانی که بچه هاشون از دست دادن به اولادهایی سالم و صالح سبز کنه🤲🤲🤲و انشاالله نسرین جون هم آزمایش فرداش کاملا سالم باشه و خیالش راحت بشه ..قربونتون برم به فکر همتون هستم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم من یکشنبه انتقال دادم تا پنج شنبه موندم هتل،پنج شنبه صبح با ماشین اومدم شهر خودمون ۹ساعت ...

بسلامتی 😍انشاالله که مثبتی عزیزم 🤲🤲شما کدوم مرکز میری؟هتل شبی چنده؟

سلام بچه هایی که چله قران خوندن برمیدارن سوال داشتم 

من دیروز فراموش کردم سوره ام رو بخونم حالا باید از اول چله رو شروع کنم یا امروز میتونم بخونم 

یه ماهه دارم میخونم دیروز فراموش کردم تو جاده بودم😔

بسلامتی 😍انشاالله که مثبتی عزیزم 🤲🤲شما کدوم مرکز میری؟هتل شبی چنده؟

ممنون گلم،بیمارستان بهمن رفتم، عزیزم من شوهرم نظامیه هتل مال ناجا بود شبی ۵۰تمن تقریبا مجانیه

⁦🌬️🕦🕦🕦🕦🕦🕦

به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت دردونه های نسرین جان @نسرین_مهر        که ان شاالله فردا تست آمینو سنتز خیلیییی عالی و راحت پیش بره و هر دو فرشته ش صحیح و سلامت باشند و سلامت هم بیان توی آغوشش 😍🤲🌹

بچه هاااا، یه دعایی هست به اسم دعای مقاتل بن سلیمان. خیلیییی مجرب و گره گشا هست. من خودم چند باری که این دعا رو خوندم فورا گره از کارم باز شده. باید رو به قبله و بدون تکلم با دیگران و متصل ۱۰۰ بار این دعا خونده بشه که من هر بار برای مشکل خاصی که داشتم اینطوری خوندم. طریقه بعدیش اینطوریه که ۱۰ نفر باهم ۱۰ بار این دعا رو بخونن که میشه جمعا ۱۰۰ مرتبه.

حالا بیایید امشب ساعت ۲۳:۳۰ شب ۱۰ نفری این دعا رو ۱۰ مرتبه بخونیم به نیت حوائجی که دارید و همینطور به نیت دردونه های نسرین جان که ان شاالله صحیح و سلامت بیان تو آغوشش و بشن چشم و چراغ دل و خونشون 🤲🌹.

اگر دوست دارید لطفاً اعلام کنید که ببینیم چند نفر میشیم.

امشب ساعت ۲۳:۳۰ شب ۱۰ مرتبه دعای مقاتل بن سلیمان 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم