2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
حق داری مخصوصا ک ادم ب نسبت بقیه بیشتر باید رعایت کنیم من از مامانمم دور بودم از اونورم از دست خانوا ...

چقدر خوب که اونجایی واقعان دور آدم جمع باشه خیلی خوبه ما خودمون انقدر سختی کشیدیم تو این راه دیگه اعصابمون هم ضعیف شده والا ،،مامانم میاد یه دو روز هست پیشم میره باز 

فضا خونه کلافه کننده شده بدبختی کارم نمیتونم بکنم که سرم گرم بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دوستات برو بیرون  گروه ندارین؟تصویری بحرفین  فیلم ببین اشپزی کن  بیا نی نی سایت ...

البته که هیچ دوستی ندارم 😐بیرونم که مراعات میکنم نمیرم 

فیلم میبینم،کتاب میخونم،دعا و ذکر اینا که هست ولی میدونی تکراری میشه خسته میشن آدم ،

چقدر خوب جنین ها بلاست بودن؟؟منم سری های پیش  میزدم مثبت بود ولی میومد بعدش پایین حالا میترسم ب ...

آره عزیزم ب نظرم زود تست زدن اشتباه محضه خودمم اشتباه کردم اگر خدایی نکرده منفی میشد دیگه روحیه ای نداشتم

كوثرجان منم هميشه تنهام تا همين الان شوهرم هنوز خونه نيومده جايى مراسم دعوت بوده رفته ى شبايى هم ك ...

عزیزم فدا دلت بشم ،میدونی من همش تنها بودم زیاد خودم اهل بیرون اینا نبودم ولی خوب تعطیل کردن کارم و آشپزی نکردن آنچنانی ،تمیز نکردن خونه که قشنگ رو مخ منه ولی باز میگم بی خیال همه چی درست میشه بچم بدنیا بیاد 

ولی این روحیه که گرفتم خودم حالمو درک نمیکنم خیلی دل نازک شدم مثال شوهرم امروز آمد خونه فکر کرد من خوابم اتاق خواب نیمود من فکر کردم بهم اهمیت نمیده چرا نیمود خبرمو بگیره ،ببینه تو چ حالم انقدر گریه کردم یه بیست دقیقه بعد امد میگه بیداری عه فکر کردم خوابی دید گریه میکنم میگه چی شده گریه چرا میکنی حالا مگه میتونم جمع کنم خودمو یعنی از حالت لوس بودن متنفر بودم نمیدونم چرا این فکرا رو میکنم ولی حرفت درسته خودمو باید بیشتر مشغول کنم بافتنی چقدر نظر خوبی دادی یکم بلدم اتفاقا فصل سرما بدینا میاد بدردش میخوره🥺😍

@داداشمممم     سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید خوندم .امیدوارم خیلی زود به خواسته ...

سلام گلم خیلی ازت ممنونم عزیزم انشالله حاجت روا بشی ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤