2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم پاسخ های هوشمندانه ای که به دوستان میدی رو می پسندم چون این اتفاق برای خودمم افتاده بود ...

آره من واقعا از امید بیخودی دادن خوشم نمیاد، چون خودم تجربه اش رو دارم میدونم چه حس بدیه

مخصوصا اوایل بارداری وقتی بتا درست رشد نمیکنه ، بتا خیلی کمه، اندازه ساک یا جنین درست نیست، یا قلب تا هفته ۷ و ۸ دیده نشده

حداقل ۵۰ درصد بارداری سالمی نیست

درسته دلم نمیاد صریح بگم و نا امید کنم ولی امید دادن هم درست نیست. 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خداییش به دلم افتاده ۳تا بزارن. یکیش میشه.با اینکه دوقلو دوست دارم. ولی ان شاءالله ببینم خدا چی برا ...

عزیزم برای من هم یکی گرفت ولی به لطف خدا خودش تقسیم سلولی کرد و شد دوتا دوقلوی همسان 😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون الا جان 😭حالم خیلی بده 

الهی قربوون دل شکسته ات برم. با تمام وجود میفهممت. متاسفانه جز دعا کردن برا آرامش گرفتن قلب و دلت هیچ کاری ام از دستمون بر نمیاد😭🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون ازت  امیدوارم جواب امینوام خوب باشه  و راحت شی  نمیدونم چرا سقط نمیشه نمیخوام ...

دلیل اینکه گفت مجدد بری داپلر چی بود؟؟ 

رفتی سونو ضربان نداشت جنین؟ 

دمنوش زعفران بخور دارچین، آب زرشک اینا بهت کمک میکنه گلم 

نه من دیدم هندز فری میزارن روی شکم.قرآن یا موزیک پخش بشه برای جنین.واکنش نشون میده به صدا بعد ازدنی ...

اخه هندزفری صداش اونقدری بلند نیست ک خود ساز بلنده

من کم و بیش دستی ب ساز داشتم و این چهارماه ک باردار شدم نزدم

دیروز برداشتم ی کم تمرینی بزنم و گفتم ادامه بدم ک گوش موسیقیایی دخترم قوی بشه اما حس کردم صداش ممکنه براش ازاردهنده باشه چون ب شکمم چسبیده🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه عزیزم اشکال نداره⁦❤️⁩اون فسقلیا توی مایع هستن😍

مطمئنی؟؟

اخه الان تو نت هم سرچ کردم ی میزان صدایی رو گفته بود اگر بیشتر بشه خطر داره و…

حالا باید ب استادم پیام بدم ببینم میزان این صدا با صدای ساز چ تفاوتی داره کمتره یا بیشتر؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام زینب جان  واقعا متاسف شدم و نمیدومم باید چی بگم  من امیدوار بودم که همه چیز به خیرو ...

کاملا موافقم باهات

دلیل اینکه گفت مجدد بری داپلر چی بود؟؟  رفتی سونو ضربان نداشت جنین؟  دمنوش زعفران بخور د ...

گفت واس سقط نیاز ب دوتا داپلر داری 

نه گفت ی جنین خیلی خیلی ضعیف و‌کوچیک میبینم بدون ضربان 

نمیدونم چرا انقد دست دست میکنن هرجی بمونه سخت تر میشه سقط اش 

اخه هندزفری صداش اونقدری بلند نیست ک خود ساز بلنده من کم و بیش دستی ب ساز داشتم و این چهارماه ...

الان اصلا دختر شما چیزی از دنیای بیرون نمیشنوه، تازه از ۲۲-۲۳ هفتگی جنین صداهای بیرون رو میشنوه ، اونموقع هم صدای ساز اذیتش نمیکنه چون اونقدر بلند نیست صداش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مطمئنی؟؟ اخه الان تو نت هم سرچ کردم ی میزان صدایی رو گفته بود اگر بیشتر بشه خطر داره و… حالا باید ...

صداهای بالا مثل طبل اون هم از نزدیک خوب نیست صدای بقیه سازا خیلی شدید نیست با دکترت هم مشورت کن اینطوری خیال ادم راحت تر میشه😍

آره من واقعا از امید بیخودی دادن خوشم نمیاد، چون خودم تجربه اش رو دارم میدونم چه حس بدیه مخصوصا اوا ...

میدونی عزیزم حرف هر دوتون درسته واقعا.

اگر کسی هم امیدمیده بخاطر موارد استثنایی هست که دیده. که مثلا من با دوستم رفتیم سونو گف جنین رشد نداره برو سقطش کن. خداروشکر اکتفا نکرد ب اون رفت مرکز استان اونجا هم سونو کرد گفتن بچه کاملا رشدش متناسبه و....

ازین ور  من سر خارج رحمی اولم علت اینکه دست دست کردم و دیر شد و ی لوله رو از دست دادم همین بود ک هم اتاقیم دقیقا علایم خارج رحمی رو کامل داشت ولی هر روز میرفت سونو ولی جنین دیده نمیشد بنده خدا چ دردای شدیدی داشت درحالیکه منی ک باهاش بستری بودم فقط شب اول تو خونمون درد داشتم بعدا هیچی. اخر سر بعد ۵ روز برا اون جنین تو رحم دیده شد و مرخصش کردن و من رفتم اتاق عمل برا برداشتن لوله و.... منظورم اینه ک ادم از بس همچین چیزایی رو میبینه و میشنوه ک دلش نمیاد همون اول کاری ناامید بشه طرف و فکر بکنه همه چی تموم شد. چون مواردی بوده ک برخلاف اینا اتفاق افتاده. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آزمایش دادید شما؟ان شاالله که خبرهای خوبی توی راه هست براتون❤

شنبه ازمایش دارم انشالله از دعای شما دوست خوبم

والا من چک بی بی نمیزنم میگم قراره خوشحال بشم یا خدایی نکرده ناراحت بزار همون روز باشه از حالا فکرشو نکنم