2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045847 بازدید | 684485 پست
من خودم دلم نمی‌خواد قطع کنم چون بارداری قبلیم قلب جنینم وایساد به خاطر مصرف نکردن اینا البته احتمال ...

تا وقتی اوضاعت خوبه و مشکلی نداری ادامه بده 

مگه دکتر قبلیت بهت نداده بود چرا میگی مصرف سرخود؟

اینجا اکثرا دوستان این داروها رو دارن  مطمئن باش ضرر نداره 

تو شرایط شما مفید هم هست

فقط این دفعه که دکتر رفتی باهاش چک کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای محبتت ممنومم که وقت گذاشتی و برام نوشتی  ترس از درد و... ندارم  هنه چیز رو بخاطر بچ ...

سلام عزیزم نگران نباش فقط استراحت و استراحت. زن داداش من امینو قبلا انجام داده هیچ مشکلی پیش نیومد و راحتم بود. فقط انتظار اومدن جواب که یک ماه طول کشید اذیت کرد

چقد از حرفات آرامش‌گرقتم‌ خدا میدونه...چقد حرف دلمو زدی و باهام تجربه مشترک داشتی... چقدر درکم‌کردی. ...

بهتری مهرواره جان ...عزیزم این روزها هم میگذره گرچه سخت هست ولی میگذره بالاخره روزهای خوش هم فرا میرسه روزهای که فسقلیا از سرو کولت بالا برن ، دور نیست اون روز خدا

بنده هاشو تنها نمیذاره هممون بیش و کم درد و رنج مادر شدن رو تحمل کردیم زمین خوردیم ولی ققنوس شدیم و شکست نخوردیم قوی تر از قبل شدیم

مامان سوفی جون، این عفونت در واقع همون بالا بودن سلولهای پلاسماست.  بالابودن سلولهای پلاسما رو ...

ای وای یعنی باید چیکار کنی؟

آره به من سفکسیم و داکسی سایکلین دادن

عفونت خوب شد ولی برای چسبندگی، ۳ بار هیستروسکوپی کردم تا خوب شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزان من عصر جمعه دو تا پروژسترون تزریق کردم هنوز پریود نشدم  کی دیگه میخواد تشریف بیاره، نکن ...

از یه هفته تا ده روز امکانش هست چای دارچین بخور البته پودر نریز یه تیکه چوب دارچین بریز تو قوری با چای دم بکشه پریودی رو‌باز میکنه

سلام عزیزم نگران نباش فقط استراحت و استراحت. زن داداش من امینو قبلا انجام داده هیچ مشکلی پیش نیومد و ...

سلام عزيزم ممنونم از شما 

من چون یه آزمایش دیگه هم دارم میدم بخاطر همین که طول نکشه برای من دوروزه میاد 

اسم آزمایش Qfpcr این باعث میشه اون رمان یکماه به دوروز تبدیل بشه و جوابم زودتر بیاد 

دکترها مرحله به مرحله کارهاشون پیش میبرند اون روز دکتر بودم پیشنهاد برجسپ استرادیول دادم گفت اول سی ...

انشالله همین دفعه نتیجه میگیری

من فعلا اصلا نمیتونم بیام ایران برای انتقال، ببینیم چی میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چقد از حرفات آرامش‌گرقتم‌ خدا میدونه...چقد حرف دلمو زدی و باهام تجربه مشترک داشتی... چقدر درکم‌کردی. ...

چرا که نه عزیز دلمممم. خیلیییی زود خدا دوباره دامنت رو سبز می‌کنه به اولاد سالم و صالح. البته که اولاد عزیزترین کس آدمه، حق داری غصه بخوری اما برای آرامش خودت به این فکر کن که هنوز روح نداشت، نه دردی داشت نه حس و حال ناخوشایند. در واقع هنوز فرزند نبود پاره ای خون و گوشت بود. اینطوری یکم آرومتر میشی . برای آرامشت دعا میکنم، خودت رو توی دست خدا رها کن ، بعد از هر سختی آسونی هست عزیزم، وعده خداست ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فدای محبتت ممنومم که وقت گذاشتی و برام نوشتی  ترس از درد و... ندارم  هنه چیز رو بخاطر بچ ...

نسرین جان توکل به خدا عزیزم تو اقوام ما آمینو زیاد داشتیم ولی شکر خدا مشکلی پیش نیومد انشاءالله دو گل پسرت در امان خدا باشند

آره این پریودی من و مدروکسی داستانی شده برای خودش😂 عزیزم اون روز دکتر سونو کرد بعد از این عقب اندا ...

خب خوبه، سیکل طبیعی خیلی برای افزایش ضخامت خوبه، ان شاالله این دفعه دیگه انتقالت انجام میشه و مامان میشی 😍🤲

پارسال داشتم کنترلش کردم خیلی وقته قند مصنوعی نمیخورم الان مویز ،انجیر خشک فقط میخورم دیگه طاقت قند ...

نگران نباش احتمالا چند هفته دیگه میگه دوباره آزمایش بدی یا اینکه توی خونه به مدت یک هفته چک کنی قندت رو.

خانم ها ی تجربه بگم شاید کسی به دردش خورد من زخم دهانه رحم داشتم و کمی عفونت چند وقت پیش دارو مصرف کردم بی فایده بود شروع کردم به عسل درمانی هر روز ی قاشق عسل رو وارد تامپون همون لوله که برا پماد میدن میکردم و تو رحمم میرختم  دفعه اخر که معاینه شدم هیچ علامتی از زخم و عفونت نبود درضمن برا گرم کردن رحم و ما های که انتقال داریم خیلی خوب فقط عسل حتما باید طبیعی و اصل باشه  دو هفته هر روز انجام بدید عالیه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍