2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045847 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسایی که آنوکسا و آسپرین مصرف میکنید تا کی باید مصرف بشه این داروها؟ تا چند هفتگی؟ کی اینارو ...

من دکترم فعلا قطع کرده تا بعد از سونو تصمیم بگیره. بهم گفت اگر همه چی اوکی بود احتمالا انوکسا را قطع کنه ولی آسپرین ادامه بدم

ازمایش ایمنی انعقادی چیه عزیزم؟ من اوونسری گفتم جنین رو بلاست و هچینگ کنن تا شانسم بره بالا😔 ولی ...

کار خوبی کردی جنین بلاست خیلی خوبه و درصد موفقیتش بالاس

آزمایش ایمنی برای اینه که مطمئن بشی ایمنی بدنت جنینها رو پس نمیزنه. بدن بعضیها با جنین مثل یه بیماری برخورد میکنه و نمیذاره لانه گزینی انجام بشه

آزمایش انعقادی هم برای اینه که غلطت خونت بررسی بشه که مطمئن بشن خون به اندازه کافی به جنین میرسه

بعضی چیزها تو عکس رنگی دیده نمیشن، هیسترو خیلی خوبه قشنگ مشکلات رو مشخص میکنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم انوکسا تا دو شب قبل زایمان زدم اسپرین تا  هفته ۳۶ خوردم طبق نظر دکتر خودم و پرینا ...

آره این دکتر پریتانال زایمان هم قبول می‌کنه ولی چون بیمارستانی که هست با ‌‌‌‌‌‌‌بیمم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌قراردادندارن مجبورم دکترمو عوض کنم.آره این دفعه رفتم بهش میگم تا کی مصرف باید بکنم و دکتر خودم گفته پیش شما بیام ببینم چی میگه

من دکترم فعلا قطع کرده تا بعد از سونو تصمیم بگیره. بهم گفت اگر همه چی اوکی بود احتمالا انوکسا را قطع ...

من خودم دلم نمی‌خواد قطع کنم چون بارداری قبلیم قلب جنینم وایساد به خاطر مصرف نکردن اینا البته احتمال میدم به خاطر اینا باشه،ولی مصرف سرخودشم شاید خوب نباشه نمیدونم 

سلام صبحتون بخیر دوستان من سمت راست و چپم درد میکنه این دردها به صورت مثلا ده دقیقه یکسره عادیه؟؟&nb ...

سلام عزيزم 

اى جانممممم دورشون بگردم گل پسرا ب حركت درومدن😍😍😍🧿🧿

پسر هميشه زودتر خودى نشون ميده از لحاظ حركتى و جنب و جوش

ماشاالله

دردهاتم طبيعيه عزيزم دارن كشتى ميگيرن كم كم😍😍

فقط اگر خداى نكرده شدت گرفت حتما اطلاع بده ب دكترت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم عزیزم از محبت و لطفت💖 ناراحتی نداره که ماها میدونیم مسیر پر فراز و نشیبی پیش رو داریم عزیز ...

خوشحالم ك اينقدر روحيه ت بالاست و اين نشان از اعتقاد قلبيته ك بخدا دارى💚

من حتى خودم شايد اينجور نباشم

ان شاالله كه به زودى دستهاى پرمهرخدا دستهاتون رو ميگيره و دامنتون سبز ب اولاد سالم و صالح ميشه🌸🌸🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزيزم  اى جانممممم دورشون بگردم گل پسرا ب حركت درومدن😍😍😍🧿🧿 پسر هميشه زودتر خودى نشو ...

سلام فریناز جونم 

فدای تو گلم 

ممنونم 

درد الان ندارم 

ولی بعضی اوقات میگیره عین درد پریود 

قبلا گفته بودید ولی این سری مدتش بیشتر شده بود نگرانم کرد گفتم بپرسم ازتون 

انشالله که شما هم به زودی حس کنید گلم 

ازمایش ایمنی انعقادی چیه عزیزم؟ من اوونسری گفتم جنین رو بلاست و هچینگ کنن تا شانسم بره بالا😔 ولی ...

عزیزم منم عکس رنگی ام مشکلی نداشت ولی هیسترو شدم. خراش هم داد برام با اینکه انتقال اولم بود. خودم خواستم همه موارد رعایت بشه. بنظرم اگر منفی شدی حتماً هیسترو بشو