2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست

سلام من امروز هشتم سیکل انتقال سرما خوردم وبدجور گلو درد دارم قرص اموکسی سیلین وسرما خوردگی بخورم تاثیر نمیذاره میترسم ادامه دار باشه مشکل ساز شه

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان خوبین خوشین..خوشگلا خبری از مامان رقیه دارین رفت سنو؟؟

مامان‌هانیل چی رفت سنو ؟

ان شاءالله حال دلتون خوب باشه همگی

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
نیازی ب مصرف هیچ دارویی نیست من بعد از دو انتقالم که منفی شد پریودم عقب افتاد. یه تایم طولانی پریود ...

بدون آمپول پریود میشدی؟

من بخاطر مصرف مدروکسی پروژسترون این همه مدت عقب انداختم اگه هیچ وقت پریودیم اینطوری نمی شده 

ان شاالله خدا خیرش توی این  تاخیر گذاشته باشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نه عزیزم خوبه. یکم رعایت کن شیرینیجات مصنوعی نخور، احتمالا شام کربوهیدرات زیاد خورده بودی. با یکبار ...

پارسال داشتم کنترلش کردم خیلی وقته قند مصنوعی نمیخورم الان مویز ،انجیر خشک فقط میخورم دیگه طاقت قند رو ندارم 😑

سلام . 

تورو خدا راهنماییم کنید دارم از استرس میمیرم.از اول بتام رو شهرستان دادن 2160 بود. 

بعد دو روز امروز از دوم رو دادم تهران از دادم .2600 

😭😭

دو برابر نشده 

ممکنه چون ازمایشگاه ها فرق کنه؟ 

روش های ازمایششون متفاوته  ؟؟؟ 

عزیزم تا ۱۰ روز ممکنه طول بکشه. داستان عجیبی شده پریود شما، منم همیشه مشکل پریود شدن داشتم ولی با هم ...

آره این پریودی من و مدروکسی داستانی شده برای خودش😂

عزیزم اون روز دکتر سونو کرد بعد از این عقب انداختن گفت ضخامتت ۵/۸ است 

گفت پریود شدی برو سیکل نچرال 

پیشنهاد چسپ استرادیول دادم گفت فعلا صبر بکن

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام .  تورو خدا راهنماییم کنید دارم از استرس میمیرم.از اول بتام رو شهرستان دادن 2160 بود.&nbs ...

سلام عزیزم اره احتمالا بخاطر همینه 

کاش همون ازمایشگاه ازمایش میدادی 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
به حاطر کار همسرم مجبور شدم برگردم 😔

عزیزم یکی دوروز پیش خونواده موندن که ایرادی نداره من کلا شوهرم ازم دوره کارش ی شهر دیگه است منم شهرستانم از وقتی فهمیدم باردارم اومدم پیش مامانم دیگه همه چیو تعطبل کردم ماهی  دوسه روز میمونه میره 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام .  تورو خدا راهنماییم کنید دارم از استرس میمیرم.از اول بتام رو شهرستان دادن 2160 بود.&nbs ...

سلام عزیزم 

مبارک باشه

بخاطر عوض کردن آزمایشگاهه چون کیت های ازمایشگاهی و رنج ازمایشگاهها با هم فرق داره

اصلا اصلا نگران نباش دو روز دیگه همینجایی که رفتی تکرار کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چقد از حرفات آرامش‌گرقتم‌ خدا میدونه...چقد حرف دلمو زدی و باهام تجربه مشترک داشتی... چقدر درکم‌کردی. ...

سلام عزیزم 

باز هم متاسفم که این اتفاق براات افتاده

تا چند وقت حال دلت خرابه حق داری

ولی نذار تو این حال بمونی 

یه کمی که سبک شدی پرونده ش رو ببند و تلاش کن کمتر ذهنت رو درگیرش کنی

امیدوار باش و هروقت دلت گرفت ذکر " یا رادَّ ما قَد فات" رو بگو _معنیش میشه ای برگرداننده ی چیزی که فوت شده و از دست رفته_

دلت آروم میشه

خدا به زودی با یه نی نی ناز  بغلت رو پر میکنه ان شاء الله مطمئنم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزيزم خووووبي نه عزيزم هنو نرفتم ان شالله سه شنبه ميرم دعام كن🙏هماتوم نباشه و همه چي خوب باااا ...

سلام عزیزم انشاءالله فردا میری بگن اثری از هماتوم نیست و همه چی عالی به حق پنج تن آل عبا

دقیق ۱۸ هفته میشی ؟