2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم خوووووبي؟؟ نه سه شنبه ميرم ان شالله  چهارشنبه هم ميرم نظرشووو بايد راحع به غربالگري ...

ان شاالله که همه چیز خوب و عالی باشه عزیزم.

من فقط دفعه اول عفونت ادراری داشتم اونم بدون هیچ علائمی که دارو داد دو سری بعدش دیگه عفونت نداشتم شکر خدا ولی خب خارش و سوزش هم نداشتم، حالا نهایت یه پماد یا قرص بهت میده برای خارشت.

آره استرس قند رو می‌بره بالا، یادته اوایلش من چند سری ناراحتی شدید برام پیش اومد قندم می‌رفت بالای ۱۷۰؟ 

بعید می‌دونم قندت موردی داشته باشه ولی رژیمت رو باید همچنان ادامه بدی دیگه. مال من هیچ جوره نیومد زیر ۹۵ .

خودت مرتب قندت رو چک کن ببین معمولا چه مواقعی بالا میره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزان من عصر جمعه دو تا پروژسترون تزریق کردم هنوز پریود نشدم  کی دیگه میخواد تشریف بیاره، نکن ...

عزیزم تا ۱۰ روز ممکنه طول بکشه. داستان عجیبی شده پریود شما، منم همیشه مشکل پریود شدن داشتم ولی با همین مدروکسی پروژسترون و دوفاستون اوکی میشد. 

ولی تا میتونی رحمت رو گرم نگه دار چون احتمالا پریود شدید و کمی دردناکی خواهی داشت بعد اینهمه مدت. عوضش حسابی رحمت ریزش می‌کنه قشنگ ریفرش میشه ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هیچ علامتی نداشت، پریودم هم سر جا و درست بود ولی دکتر گفت عفونت داخل رحم کاملا معلوم بود ، برای خیل ...

مامان سوفی جون، این عفونت در واقع همون بالا بودن سلولهای پلاسماست.  بالابودن سلولهای پلاسما رو میگن عفونت مزمن. احتمالا بعضی دکترهای ماهر حین هیسترو از شکل سلول این رو تشخیص میدند.

واسه من سه بار بیوپسی کردند یعنی با بیوپسی اول مشخص شد که عفونته، بعد انتی بیوتیک دادند و مجدد بیوپسی کردند که تاثیر  نداشت، انتی بیوتیک رو عوض کردند و قوی تر دادند و مجدد بیوپسی کردند که نتیجه نداشت. و در نهایت گفتند انتی بیوتیک تاثیری نداره. ۵ درصد خانم ها هیچ انتی بیوتیکی این سلولها رو از بین نمیبره. که متاسفانه من توی این گروه ۵ درصدم😭

سلام عزیزم حالت خوبه؟ دختر گلت خوبه؟ چیکارا میکنی با بچه داری؟ خواب دخترت چطوره؟ شبا قشنگ میخوابه یا ...

ماشالله جونم ریپلایتو دیدم رفتم به اون صفحه ها ۱۰ ماه پیش واقعا یادش بخیر لبخند به لبم اومد الهی خدا نی نیتو حفظ کنه😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 

از همه دوستانی  که تو این‌مدت باهام‌همدردی کردن و بهم دلداری دادن‌مممونم ببخشید که چون بیمارستان بستری بودم و حال مساعدی نداشتم نتونستم تک تک جوابتونو بدم عزیزان  امیدوارم همتون سلامت نینیهاتونو در آغوش بگیرید و توروخدا برام دعا کنید خدا جای خالی بچه مو واسم پر‌کنه و بهم آرامش‌بده😥 خیلی سخته از دست دادن خدا واسه هیچکس‌نخواد الهی🥺

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز نهم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

مرسی عزیزم 💗 انشالله 🙏🏻 من پارسال که اونجا بودم و ضخامتم سخت میرفت بالا دکتر شک کرد به چسبندگی و ...

دکترها مرحله به مرحله کارهاشون پیش میبرند

اون روز دکتر بودم پیشنهاد برجسپ استرادیول دادم گفت اول سیکل نچرال رو شروع کن ببینم چه میشه 

ممنونم عزیزم بابت راهنمایت❤

مامان سوفی چیکار ها میکنی؟انتقال نمیدی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیز دلممممم، خیلییییی متاسفم ... 💔💔💔 منم با شما همدردم ، توی ۲۸ هفتگی کیسه آبم پاره شد و پسرم ر ...

چقد از حرفات آرامش‌گرقتم‌ خدا میدونه...چقد حرف دلمو زدی و باهام تجربه مشترک داشتی... چقدر درکم‌کردی... منم‌ پنج‌روز تو بخشی بستری بودم که همه بچه هاشون بغلشون بود و شیر میدادن وناز‌میکردن جز منو چند نفر دیگه.. و چقد سخته که بعد از از دست دادن بچت این صحنه هارو ببینی و ففط بغض کنی... کاش ما آدما فقط‌کمی‌از حکمت خدا سر در می آوردیم تا آروم شیم‌... همش فک‌میکنم‌ آیا میشه که خدا دوباره منو لایق بدونه و آغوشمو پر‌کنه.‌‌. مادر شدن خیلی حس قشنگیه کاش هیچ‌زنی تو حسرتش نمونه.. دلم به اندازه تموم دنیا گرفته حس‌میکنم عزیزترین کس‌زندگیمو از دست دادم واسه آرامش دلم دعا کن دوست مهربوووونم😭