2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045837 بازدید | 684484 پست
سلام عزیزم خوبی ؟ منم مثله شما همچنان خونریزی و لکه بینی دارم راستی من با سارا دوستی مامانی نصر و د ...

سلام عزیزم من اگه استراحت باشم لکه بینی ندارم همینکه بلند شم  لکه بینی پیدا میکنم نمیدونم عزیزم هر دکتری ی چی گفته گیلنار جون و نسرین جون و فریناز جون گفتن استراحت کن مطمعنا دکترشون ب اونا گفته ب شما هم گفتن نباش پس هر دکتری ی نظری داره منم فردا زنگ میزنم دکترم ببینم چی میگه ممنون عزیزم 😍

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من اگه استراحت باشم لکه بینی ندارم همینکه بلند شم  لکه بینی پیدا میکنم نمیدونم عزیزم ...

و سحر جون و خیلی از دوستان گفتن استراحت 

حالا انشاءالله هر چی خیره برامون باشه عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
صبور باش عزیزم دفع میشه خودش منم میگفتم ینی میشه یه روز پاشم نباشه 🥲 

فدات عزیزم

اره قطعا هیچ سختی نمیمونه انشاءالله هممون جوجه هامونو صحیح و سلامت بغل بگیریم و خانمای منتظر دامنشون هر چه سریع تر سبز بشه کسای هم که انتقال دادان مثبت بشن انشاءالله 🥰

الان رفتم اینترنت خوندم، نگران نباش عزیز دلمممم، خطری که ندارن شکر خدا، نه برای خودت نه دردونه هات. ...

فدای محبتت ممنومم که وقت گذاشتی و برام نوشتی 

ترس از درد و... ندارم 

هنه چیز رو بخاطر بچه هام تحمل میکنم 

فقط از یه موضوعش استرس دارم اونم مطمئنم دکترم تبحر داره بهش که فکر میکنم آرامش میگیرم 

چون کیسه آب سوراخ میشه کمی خطرناکه 

وگرنه درد و.... برام اصلا مهم نیست 

توکل به خدا دلم به دعاهای شما دلگرم 

فدای محبتت ممنومم که وقت گذاشتی و برام نوشتی  ترس از درد و... ندارم  هنه چیز رو بخاطر بچ ...

یه سوراخ خیلی ریزه که دو سه روز بعدش ترمیم میشه کامل اصلا نگرانش نباش عزیز دلم. دعای خیر همه ما بدرقه خودت و دردونه هات گلم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
کسی میتونه راهنماییم کنه 😔

سلام عزیزم. به نظرم بهتره پیش متخصص زنان برید. سنتون پایینه از الان پیگیری کنید تا ان شاالله بهترین نتیجه رو بگیرید . هرچی سن بالاتر بره این عدد پایینتر میاد. امروز بهتر از فرداست ‌..

سلام عزیزم من اگه استراحت باشم لکه بینی ندارم همینکه بلند شم  لکه بینی پیدا میکنم نمیدونم عزیزم ...

عزیزم استراحت مطلق فقط برای زمانیکه خونریزی دارید توصیه میشه وگرنه لکه بینی استراحت نسبی کافیه. یعنی در حد پختن یه غذای دو نفره و شستن ظرف دو نفر. همین. دیگه جارو و گردگیری و مابقی کارها باید کنسل بشه. وسیله هم نهایت تا ۲ کیلو میتونی برداری بیشترش اصلاااا. پله هم اگر مجبور شدی بری خیلیییی آروم و دونه دونه برو. ماشین هم تا جاییکه مجبور نشدی سوار نشو. بیشتر از یک ربع سرپا واینستا. اینا رو رعایت کنی کم کم جذب و دفع میشه.

من تا آنومالی هماتوم داشتم ولی از هفته هفت دیگه لکه بینی نداشتم با اینکه استراحتمم مطلق نبود . هماتومم بجای دفع شدن جذب شد شکر خدا. فرقی نداره بهرحال یا باید جذب بشه یا دفع.

مرسی عزیزم خوبم تو خوبی؟ خیلی وقتا معلوم میشه تو سونوی واژینال، البته چسبندگی اصلا معلوم نمیشه. ما ...

الحمدالله

۳ سال پیش برای برداشتن پولیپ هیستروسکوبی کردم 

دکتر در مورد اینا چیزی نگفت گفت عملت خوب بوده.

الان که دکتر مرکز برای آی وی اف میرم دکتر چیزی نمیگه میگه ضخامتت کمه 

امیدوارم خدا همه مشکلاتمون رو سر راه هممون برداره و زود زود باردار بشیم که از این چه کنم چه نکنم راحت بشیم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم من خودم با بی باردار شدم، نمیدونم چرا نا امیدت کرده واقعا جنین بی خیلی خوبه، شانس سی کمتره ول ...

چه میدونم والا البته یکیش بی هست که سه سلولی هست یعنی فکر کنم یک روزه.اون بی دیگه هم بین بی و سی هست با دوتا سی .دیگه فقط باید خدا بخواد

الهی توکل به تو