2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشی به زودی نگران نباش، اگه رازیانه نمیخوری عسل و دارچین یا زعفرون بخور برا اومدن پریود، پیاده روی ...

خدا خیرت بده 

پیاده روی رو هر روز دارم

عزیزم فعلا منتظر میشینم ببینم خودش نمیاد

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خوووووبي؟ از كجا مياي؟؟ من يخانوم  تو موقع انتقال كه از اهواز اومده بود گفت سوووييت گرفتيم سمت ...

از تبریز

حالا ببینم چی میشه راه دور سخته یکم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام. قرص ففول که شامل اسیدفولیک هم هست خوبه در بارداری؟

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ نی نی چطوره؟

جونم به این تیکر😍😍😍بسلامتی تاریخِ زایمانت کیه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یه جنین چون فقط همین یکی داشتم دیگه هم نمی تونم پانکچر کنم گفتن ذخیره تخمدان نداری 

سلام عزیزم حالت خوبه؟ بسلامتی زایمان کردی؟

درچه حالی؟ بیا یه خبر از خودت بده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام چیکا جونم امیدوارم جوجه هاتو سالم و سلامت بدنیا بیاری و بیاریشون خونه😍😍

سلام عزیزم حالت خوبه؟ دختر گلت خوبه؟ چیکارا میکنی با بچه داری؟ خواب دخترت چطوره؟ شبا قشنگ میخوابه یانه؟

حسابی دلم تنگ شده برا اونموقع ها که چندنفر باهم باردار بودیم همش اینجا پیش هم بودیم چه روزای خوبی بود یادش بخیر😍😍😍

@ماشالا     عزیزم شما سینه هات هیچ دردی نداری؟من گاهی فقط نوک سینم درد میگیره و حساس میشه ...

سلام عزیزم حالت خوبه؟ گل پسرت چطوره؟ چیکار میکنی با بچه داری؟

بیا یه خبر از خودت بده بهم 

ممنون دوست  عزيز شوهرم نميخواد كسي بدونه تخمك اهدايي ميخوام بگيرم واينكه يكي ازاقوام نزديكم حاض ...

سلام دوست گلم ب نظرم اصلا درنگ نکنید و از تخمک اهدایی استفاده کنید من چند سال زندگی و جوونیمو گذاشتم بلکه با تخمک خودم باردار شم اما نشد ک نشد این سری با اصرار شوهرم اهدایی گرفتیم و خدا رو شکر نتیجه هم داد

سلام دوستان

میگم شما با تهوع و استفراغ بارداری چ کار میکنید من ک هر کاری میکنم فایده نداره آبم میخورم بالا میارم دیگه همسرم مجبور شد واسم سرم بزنه ی دونه B 6 هم ریخت داخلش

آمپول پی دی گراستیم یا همون فیلگراستیم که همه بهش میگن چسب جنین   اینو کی بزنم دو روز قبلش پی ...

آره آفرین همون

من تاریخهاشو‌دقیق یادم نیست ولی یکیشو دو روز قبل از انتقال انجام میدادن برام یکیشو چهار روز قبل از انتقال

حالا حوصله ام بیاد تو مدارکم پیدا میکنم میگم بهت

ولی حتما دکترت یه روالی داره خودش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام. قرص ففول که شامل اسیدفولیک هم هست خوبه در بارداری؟

عزیزم ففول خیلی یبوست میاره مراقب باش

قرص آهن برانسون خیلی خوبه اصلا باعث یبوست نمیشه، اسید فولیک هم هرچی بخوری خوبه، فقط سرخود دوز بالا نخور 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الحمدالله ۳ سال پیش برای برداشتن پولیپ هیستروسکوبی کردم  دکتر در مورد اینا چیزی نگفت گفت عملت ...

مرسی عزیزم 💗 انشالله 🙏🏻

من پارسال که اونجا بودم و ضخامتم سخت میرفت بالا دکتر شک کرد به چسبندگی و عفونت داخل رحم گفت هیسترو کنم من گفتم نه عجله دارم میخوام برگردم، با اصرار خودم انتقال داد که بارداری پوچ شد

دفعه بعدش گفت فقط هیسترو، که انجام داد و چسبندگی و عفونت داشتم. چسبندگیها رو باز کرد و کلی آنتی بیوتیک قوی داد

خودت به دکتر پیشنهاد بده ببین چی میگه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️