2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
ایشالله که نمیشه ولی این دردایی که گفتیو گاهی منم دارم من ربطش میدادم به پایین بودنه جفتم نمیدونستم ...

ان شاالله منم میگم شاید رحم داره بزرگ میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ممنون از همتون که برام دعا کردید و به فکرم بودید ولی من دست خالی برگشتم خدا برام نخواست و نشد ...

ای وای نیکاد جون😭😭😭😭😭

خیلی ناراحت شدم همش تو فکرت بودم برات دعا میکردم 

نمی دونم چه حکمتیه😔😔😔نمی دونم چی بگم ی ذره از ناراحتیت کم بشه امیدوارم خدا دلتو اروم کنه و برات معجزه کنه و طبیعی باردار شی و بیای خبر مادرشدنتو بدی🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم سونو میکنه و قلب جنین رو‌نگاه میکنه

سلام چیکا جونم

امیدوارم جوجه هاتو سالم و سلامت بدنیا بیاری و بیاریشون خونه😍😍

بچه ها ازمایش قند دو مرحله ای رو چه ازمایشگاهی خوبه برم انجام بدم؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خیلی ناراحت شدم نیکاد هم شما هم طوطیا انشاالله خدا براتون معجزه کنه  منم با اینکه یه بسته جنین ...

امروز رفته بودم جهاد. ی خانومی اومده بود باردار بود فک کنم ده هفته بود. میگف ای وی اف اولش منفی شده بعد رفته بود لنفوسیت. قبل ای وی اف دوم طبیعی باردار شده بود. میگف فکر می کنم اثر لنفوسیته.

خیلی دلم روشن شد. توکل ب خدا ان شاالله ما هم نتیجه بگیریم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانوما  میگم اونایی ک کاشت داشتن چند وقت بعد از تخمک کشی رفتن واسه کاشت؟  من امروز ...

اشکالی نداره عزیزم. وقتی رحم آب اورده یعنی الان آماده نیس . درست نیس انتقال دادن. ان شاالله پریود دوم یا سوم که رفتی رحم هم قشنگ استراحت کرده. منم اینجوری شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه جنین چون فقط همین یکی داشتم دیگه هم نمی تونم پانکچر کنم گفتن ذخیره تخمدان نداری 

عزیزم انشالله که واست میگیره عزیزم منم یکم انتقال دادم 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
عزیزم انشالله که واست میگیره عزیزم منم یکم انتقال دادم 

علامتی داری ؟من تا دیروز بکم درد پریود که دیگه اونم ندارم استراحتت چطوره ؟من راه میرم و ظرف کم باشه می شورم