2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
نسرین جون یعنی به شما قبل دوازده هفته ویتامین ندادند؟ مثلا فمبیون ۱؟

اینجا از زمان اقدام میگن پریناتال مصرف کنیم تا پایان بارداری و حتی بعد از زایمان، که همون مولتی ویتامین مخصوص بارداری هست، میگن اگر خودش فولیک اسید هم داره دیگه لازم نیست جدا مصرف بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا الان درد خودمو فراموش کردم همسرم به حدی ناراحته که نمیتونه یک کلمه حرف بزنه!هرچی هم باهاش حرف م ...

برای شوهرت مثال بزن بگو بچه های سایت گفتن فلانی همینجوری بود بچه دار شدن و... امیدوار بشه

کلا مسیری که ماها داریم طی میکنیم سخته و صبوری زیاد میخواد

بخدا الان درد خودمو فراموش کردم همسرم به حدی ناراحته که نمیتونه یک کلمه حرف بزنه!هرچی هم باهاش حرف م ...

میفهمم چون منم دیدم وقتی اشک شوهرمو دیدم به خودم آمدم همچی یادم رفت شوک شدم الان میدونم برات سخته ولی باید تو قوی باشی داستان زندگیتو به دست بگیری براش مثال بزن از همینجا بگو خیلی بودن چندبار ناموفق داشتن الان دوقلو دارن شکر خدا امیدشونو از دست ندادن قلق شوهرتو بهتر باید بدونی 

بشین براش صحبت کن ولی خوب حق بده تازست هم برای تو و هم برای شوهرت یکم زمان میخواهین عجله نکنید تو خوب شدن حالتون آروم اروم درست میشه همچی با  آرامش بهم کمک کنید 

خدا به دلتون آرامش بده توصیه میکنم همچی رو ردیف کن برای انتقال بعدیت تغذیه ،دارو ،راه حل همچی بعدش که دست خداست 

بچه ها شرایط من برای ادامه مسیر سخته.  گاهی ناامیدی سراغم میاد خیلی میجنگم با این حسم... یهو ته دلم خالی میشه... نمیدونم کسی اینجا بوده شرایطش شبیه من باشه و نتیجه گرفته باشه؟ 

من ذخیرم پایینه و خب وارد 35 سال شدم. فیبروم دارم و بزرگ شده.  شوهرم اوضاع اسپرم اصلا جالب نیس.  مورفو بین 1 و 2.  تعداد و تحرک پایین.  دی اف ای بالا 36... 

دکتر زنان خیلی تو دلم و خالی کرد و گفت شانستون پایینه.  من کلا 4 تا تخمک داشتم و 2تا جنین تشکیل شد گفتن کیفیتش خوبه موقع انتقال...  که اونم منفی شد 

صدف جان و آسمانيترينم عزيزان دل نميدونم چى بگم از ظهر ك پيامتونو خوندم قدرت اومدن ب تاپيك رو نداشتم ...

ممنونم عزیزم از محبت و لطفت💖

ناراحتی نداره که

ماها میدونیم مسیر پر فراز و نشیبی پیش رو داریم عزیزم

وجود عزیزانی مثل شما که د اینجا باهم دوست داشتیم باعث دلگرمی من هستش💖خیلی به من امید میدیذ

من هم توکل کردم  به خدای بزرگ

حتما مصلحتم نبوده