2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
عزیزم متاسفانه ادامه نمیده،سهل انگاره الان باید یه آزمایش دیگه بده ببینیم اوضاعش چطوره،دیگه با خداس ...

ان شاءالله با پىگىرى هات بىاى اینجا و خبر باردارى تو بدى. راستى موقع دستشویی رفتن هم همسرتون باید حتما آب خنک به خودشون بزند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته شوهرمو نذاشتن بیاد تو 🥲

واسه سونو اول رفتم فکر میکردم الان مثل فیلم خارجی میگن شوهرتم بیاد من و شوهرم دست و دست هم به بچمون نکاه میکنیم😐😐😂😂رفتم داخل دیدم یه پرده کشیدن این طرف خانمها منتظر یکی یکی میرن سونو تازه دکترم خیلی ریلکس آزاد بود الان جا سونو رو عوض کردم 

ولی مطب دکتر گفتم شوهرم امد داخل دیدمش دلمون ضعف رفت دکترم خیلی خوش اخلاقه شکر خدا

واسه سونو اول رفتم فکر میکردم الان مثل فیلم خارجی میگن شوهرتم بیاد من و شوهرم دست و دست هم به بچمون ...

وای منم تازه تصور میکردم شوهرم میاد اشک تو چشماش جمع میشه 🤣🤣ولی دکتر خودم میرم شوهرمو میذاره بیاد تو اینسری رفتم با خودم میبرمش

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم متاسفانه ادامه نمیده،سهل انگاره الان باید یه آزمایش دیگه بده ببینیم اوضاعش چطوره،دیگه با خداس ...

عزیزم جنین دارین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم امروز انقدر امید داشتم وقتی پیامتو دیدم خیلی دلم گرفت نمیدونستم چی باید بگم هیچ چیز تسکین دهند ...

بخدا الان درد خودمو فراموش کردم همسرم به حدی ناراحته که نمیتونه یک کلمه حرف بزنه!هرچی هم باهاش حرف میزنم اثر نداره!میگه خدا به من بچه نمیده برا اولین بار اشکشو دیدم

عزیز دلم خودت باید پىگىر باشى داروهاش رو بهش بدى ، مواد غذایى مضر رو نخرید که استفاده هم نکنید، غذاه ...

بخدا خیلی خیلی رعایت میکنم،الان ۵ماهه شاید یکبار سرخ کردنی مصرف داشتیم!هیچ چیز مضری استفاده نمیکنم!

دیگه ان شاءالله خودم باید داروهاشم پیگیر باشم ببینم خدا چی میخواد

واقعا ربطی نداره آخرین بار کی زده باشیم؟ من یادم نمیاد ولی فکر کنم دکترم توی بارداری اولم بهم گفت ا ...

آره اتفاقا دقیق سوال کردم، من پنج سال پیش سه گانه Tdap زدم ولی گفتن ما توصیه میکنیم باردار بشی باز هم بزنی حتی اگر پارسال زده باشی

چون آنتی بادی که الان بدنت تولید میکنه به بچه منتقل میشه و اونهم ایمن میشه. البته میدونی که هیچ واکسنی اینجا اجباری نیست و همه چیز اختیاریه 🤦🏻‍♀️

نمیدونم من از بچه ها شنیدم کزاز میزنن، حالا نمیدونم سه گانه هست یا فقط کزاز

البته ممکنه جایی که شما هستی فرق داشته باشه، هرجا پروتکل های پزشکی خودشو داره

مثلا اینجا حتما group strep disease رو قبل از زایمان تست میکنند که به بچه منتقل نشه ولی تو ایران اصلا تست نمیکنند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره عزیزم دارم ولی کیفیتشون پایینه

اصلا به کیفیت جنین فکر نکنین اینجا دوستانی بودن با گردید سی باردار شدن .ان شاالله انتقال بعدی مامان میشین و خدا رو چه دیدین شاید طبیعی باردار شدین 🤲 منم مشکلم مثل شماست به اضافه اینکه سنم بالا و ذخیره پایین  ولی باورتون نمیشه هنوزم به طبیعی باردار شدن امیدوارم 🙂

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بخدا الان درد خودمو فراموش کردم همسرم به حدی ناراحته که نمیتونه یک کلمه حرف بزنه!هرچی هم باهاش حرف م ...

اتفاقا هم باید تقویتش کنى هم بهش امید بدى عزیزم.  ان شاءالله خداى مهربان هم خودش برکت میذاره به تلاشتون