2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
بنظرمم كار خوبيه من دكترمم ننويسه خودم ميخام بدم من برگه  وازمايشا و سونوهاا دكترام جز چيزاي ك ...

من همه رو میذارم توی یه پوشه دکمه دار مرتب بر اساس تاریخ 🥰 همچین دختر مرتبی هستم 😍🤭

حالا بالاخره به دکترت باید نشون بدی دیگه ولی فکر کنم اوکی باشه. 🤔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
توکل به خدا شیاف رو چه جوری قطع  کنیم؟ دیگه نزاریم؟

صدف جان 

دکتر من گفت همه داروهات و قطع کن و صبر کن پریود بشی.  ممکنه تا 10 روز زمان ببره.  اگر نشد بیا تا دارو بدم.  و اینکه یدونه پریود که گذشت بعدش میتونی دوباره اقدام کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره کلا موقع عفونت رکتال بهتره، چون ممکنه به داخل واژن سرایت کنه عفونت. البته من خودم اون موقع که عف ...

عاره راست ميگي اون اوايل مهمتره👌

منم تعدادش ممكنه كمتر يا بيشتر بشه بسته به انومالي و هماتوم داره👀 واي سحر يعني ميشه نبااااشه🥺مامانمووو بهش گفتن كار سنگين نكنه و با اون دستش چيز سنگين بلند نكنه ديگه اگه هماتوم نباااااشه خودم پيش ميبرم ولي اينجوري با شرايط مامانمم خودم محبورم باز

من همه رو میذارم توی یه پوشه دکمه دار مرتب بر اساس تاریخ 🥰 همچین دختر مرتبی هستم 😍🤭 حالا بالاخره ...

منم تو پوشس پوشم تو پلاستيكه كه جايي رو الوده نكنه من هنو گير سطوحم👀همين جديدارو بزور ميبينه تو فكر ميكني قبلي رو بببينه😒

من بايد برم ولي ازاد بيرون١١٠٠ بود پرسيدم يجا ميخام دولتي برم نميدونم خانمه يا اقاست🤭١١٥ تومن گفت م ...

چقدر اختلاف قیمت🤔 منم یا مرکز طبی کودکان میرم یا خود رویان،راستی من اکوی قلب و سونو آنومالیم تو یه روزه کدومو اول باید برم؟فرقی میکنه؟

چقدر اختلاف قیمت🤔 منم یا مرکز طبی کودکان میرم یا خود رویان،راستی من اکوی قلب و سونو آنومالیم تو یه ...

عاره رويان چقدر گفت؟

منم تو يه روزه نه مهم نيست دو چيز جداست ولي اگه يجا باشن كه هردوشو انجام بدن خوب ادم راحتتره من صب ميزم اكو ظهر انومالي ولي خوووووب تو يه روزم نشد بري مهم نيست اصلا من چون دكترم چهارشنبس تازيخشم يكم زده گفتم جفتشووو يكم برم

چقدر اختلاف قیمت🤔 منم یا مرکز طبی کودکان میرم یا خود رویان،راستی من اکوی قلب و سونو آنومالیم تو یه ...

سلفريم كار خوبي ميكني ميري خيال خودت راحت ميشه و همه چي عاليه ان شالله عزيزم🥰🤲

عاره رويان چقدر گفت؟ منم تو يه روزه نه مهم نيست دو چيز جداست ولي اگه يجا باشن كه هردوشو انجام بدن خ ...

رویانو نپرسیدم فردا زنگ میزنم میپرسم،هفته 18 به من گفته برم تازه هفته 15 ام.آره اگه یه جا باشه بهتره چون معطلی دارن هردوش.

سلفريم كار خوبي ميكني ميري خيال خودت راحت ميشه و همه چي عاليه ان شالله عزيزم🥰🤲

ممنون از دست این آزمایشا،تا آخر بارداری ول کن ما نیستن،هر روز یه چیز تازه یه آزمایش تازه درمیارن

عاره راست ميگي اون اوايل مهمتره👌 منم تعدادش ممكنه كمتر يا بيشتر بشه بسته به انومالي و هماتوم ...

ان شاالله که دیگه نباشه. برای من چهارشنبه که رفتم دکتر آسپرین رو قطع کرد شیافم کرد یدونه بجاش هر ۱۰ روز یدونه پرولوتون داد.

عزیزم چه هماتوم باشه چه نباشه اصلاااا نباید سنگین بلند کنی، دیگه نهایت یکی دو کیلو، بیشتر از اون اصلا مجاز نیست توی بارداری 😐

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها من از موقعی ک شروع ب مصرف قرص استرادیول کردم حس میکنم سینه ام سنگینه نمیتونم بهش دست بزنم درد داره،یه بار چند سال پیش سنوگرافی سینه کردم گفت سینه چپت کیست داره،خیلی نگرانم ضرر نداشته باشه این قرص؟؟؟

@نسرین_مهر       @marshmaloo       @favali  &nbs ...

سلام عزيزم

چشم ميخونم ان شاالله ب نيت حاجتروايى همه دوستان❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

صدف جان و آسمانيترينم عزيزان دل نميدونم چى بگم از ظهر ك پيامتونو خوندم قدرت اومدن ب تاپيك رو نداشتم

فقط از خدا ميخوام ك هرچه زودتر خدا دامن شماها و نجمه و مهراوه رو با دستان پرمهرش و معجزه ش سبز كنه

و همچنين بقيه دوستانمون

آمين🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم