2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرتونو درد آوردم یه سوال دیگه شما الان تو بارداری چه ویتامین و اینا میخورین میشه بگید ؟ الان زنگ زد ...

دکتر من از قبل انتقال بهم امگا ۳ منیزیم زینک پرگنازون فولیک اسید ب ۶ و هفته ای یه بار د ۵۰۰۰ و یه آمپول ب ۱۲ اونم هفته ای یه بار داده بود گفت تا بعد آزمایش بتا هم ادامه بده حالا باید برم پیشش ببینم چیا رو کم و زیاد میکنه

دوستای گلم دعای مقاتل بن سلیمان یادتون نره ۱۰ مرتبه من به نیت تمام بچه های تاپیک میخونم که ان شا ...

منم به نیت همه خوندم انشالله بهترین چیزهایی که به صلاحمونه در بهترین وقت قسمتمون شه

سلام بچه ها،من واقعا حالم خیلی بد بود و هست هر لحظه یه فکری به ذهنم میاد درگیرش میشم آخرشم فقط ناامید میشم از همه چیز

حالا یه سوال دارم کسی کارگاه تقویت اسپرم خانم فلورا تاجیکی رو گرفته؟یا اصلاح سبکش؟بنظرتون واقعیه؟

بچه ها من همسرم بعد از دوتا عمل واریس و کلی آمپول و قرص حرکت و موروفوش کاملا صفره!فقط تعداد داره

بنظرتون چه کنم؟از ivf هم کاملا ناامیدم

گفتن ی هفته بعد برم  تو رویان ام با واژینال که ندیدن همون داپلر رفتم عزیزم  هم شکمی هم و ...

انشالله که همه چی درست میشه عزيزم 

توکل کن به خدا خدا کمکت میکنه گلم 

میدونم چی میگی 

انشاالله که با وجود نی نی قشنگت و سلامتیش زندگیت هر روز قشنگتر بشه عزيزم 

سلام بچه ها،من واقعا حالم خیلی بد بود و هست هر لحظه یه فکری به ذهنم میاد درگیرش میشم آخرشم فقط ناامی ...

سلام عزيزم 

انشالله که هر چه زودتر به آرامش برسی من خودم نگرفتم ولی نارضایتی زیاد داره و کسایی که حضوری رفتن راضی نبودن در واقع بیشتر شواف هستش 

همون لایوهاش و ببینی همونا و هم انگار برای اصلاح سبک زندگی میگه و... 

بازم دوستان میان نظر میدن 

عزیزم خدا حفظش کنه شاید ویتامینات کمه زودتر بهت بدن  اره حسش عالیه مخصوصا میری سونو میبینی دست ...

آمین وایییییی دلم ضعف رفت امروز دیدم هاا ولی زود دکتر قطع کرد 🥺🥺سه شنبه دلی از عزا در میارم😁😁

بله واکسن میزنن، حالا تو ایران فقط کراز میزنن ولی تازگی فهمیدم تو امریکا سه گانه میزنن تو بارداری، ...

واقعا ربطی نداره آخرین بار کی زده باشیم؟

من یادم نمیاد ولی فکر کنم دکترم توی بارداری اولم بهم گفت اگه کمتر از ده سال زده باشم، دیگه نیاز نیست.

ایران هم من شنیدم همون سه گانه رو میزنند یعنی فقط کزار میزنند؟