2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
با دکتر نه . ولی از ماما پرسیدم گفت همه چیز بستگی به سه شنبه داره که بیای سونو کنیم ببینیم وضعیت رحم ...

به امید خدا برات خوب پیش میره عزیزم

همیشه وقتی دارو میدن چند روز بعد سونو میکنن تا رحم چک بشه. روال طبیعیشون هست😉ایشالله خوش خبر میای اینجا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هاجر جان این ماه  رفتی دکتر ؟انتقال بعدی از چه ماهی شروع میکنن

من پریود شدم پنج شنبه تموم کردم.الان اومدم دکتر ببینم چی میگه.. ولی منشی گفت پریودیه بعدی انشالله.. 

هنوز نوبتم نشده ببینم چی میگه 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچها من تازه از دکتر بودم انقدر ویتامین ها پایین بود دکتر گفت همین الان میری سرم و امپول میزنی مخصوصا ویتامین دی😫

عفونت ادراری هم داشتم که دارو داد 

خداروشکر که امروز رفتم خدایا شکرت زود پیگیری کردم 

الان بنظرتون شیاف رکتال بزارم یا واژینال یادم رفت بپرسم 

بچه ها کی اکوی قلب جنین رفته؟دکتر نوشته نمیدونم کجا برم که هم خانم باشه هم خوب باشه،هزینشو میدونین؟

من بايد برم ولي ازاد بيرون١١٠٠ بود پرسيدم يجا ميخام دولتي برم نميدونم خانمه يا اقاست🤭١١٥ تومن گفت ميشه مركز طبي كودكان وقت گرفتم

بيمارستان قلب رجاييم داره امر ميخاي شنبه يكم بمن گفت زنگ بزن

بچها من تازه از دکتر بودم انقدر ویتامین ها پایین بود دکتر گفت همین الان میری سرم و امپول میزنی مخصوص ...

خداروشكر پيگيري كردي امروز از دادي؟ يا جوابو امرو بردي؟؟

شيااااف نظر دكتر مهمه من دكتر قبليم فقط واژينالووو قبول داشت

خداروشكر پيگيري كردي امروز از دادي؟ يا جوابو امرو بردي؟؟ شيااااف نظر دكتر مهمه من دكتر قبليم فقط وا ...

ن امروز که خودم رفتم چون حالم خیلی بد بود آزمایش کلی رو گرفتم رفتم پیشش در اصل هفته بعد با جواب ان تی باید میرفتم دیگه دلم طاقت نیاورد امروز رفتم 

مرکز بهم گفته بود یه وقتهای رکتال و یه وقتهای واژینال الان که عفونت دارم برام سوال شده چیکار کنم 

آره خدا رو شکر امروز یکم بهترم با دعای شما خوبان، شما خوبی؟ 🌹

خداروشكر ان شالله داروها اثر كنه رو به بهبووودي كامل باشي

من منتظر جواب كشت عفونت ادرارمم اگه بود زودتر برم دكتر اگه منفي بود همون چهارشنبه بعد اكو سونو برم چون هماتوم بوده رو روند داروهام تاثير داره نميتونمم ٤ شنبه رو نرم

ن امروز که خودم رفتم چون حالم خیلی بد بود آزمایش کلی رو گرفتم رفتم پیشش در اصل هفته بعد با جواب ان ت ...

مركز حتماااا اطلاع داره از نظر دكتراش كه گفته نگران نبااااش

ولي من عفونت شديد داشتم نميدونم مدلش چي بود ورم شديد اون ناحيه سوزش و خارش بيروني جوري كه نميتونستم بشينم ولي دكتر نگفت ركتال بذار

اكر شرايط خاص مثل لكه بيني و هماتوم نداري خيلي تاثير نداره ميخاي ركتال بذار يكم جذبش كمتره

خداروشكر ان شالله داروها اثر كنه رو به بهبووودي كامل باشي من منتظر جواب كشت عفونت ادرارمم اگه بود ز ...

ممنون عزیزم. ان شاالله که خیره. اگرم عفونتی باشه با دارو برطرف میشه منم همون اولش عفونت ادراری داشتم ۱۰ شب سفکسیم خوردم شکر خدا برطرف شد. بعد اون دو بار دیگه کشت ادرار دادم که ببینم خدای نکرده برنگشته باشه عفونت‌. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم