2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خدا بزرگه، ان شاالله که خیره 🤲🌹

دیگه بعد چهار بار منفی شدن چجوری برای بار پنجم بگم بازم منفیه یکی باید خودمو از شوک در بیاره  خدایا 😪😪😪

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام دوستان امروز روز ۱۸ انتقالم هست بتام هم مثبت بود و دوبرابر شده بود. الان خونریزی کردم یعنی سقط ...

سلام عزيزم 

هماتوم دا ی احتمالا 

با مرکزت تماس بگیر 

استراحت مطلق باش فقط در حد سرویس بلند شو 

آب خیلی بخور 

حجم غذات کم کن وعده زیاد 

خم و راست نشو 

از همه مهم تر اگه آمپول داری دوتا تو یه سرنگ بزن

دیگه بعد چهار بار منفی شدن چجوری برای بار پنجم بگم بازم منفیه یکی باید خودمو از شوک در بیاره  خ ...

هنوز که آزمایش ندادی عزیزم، خدا بزرگه.

تمام بررسی های لازم رو انجام دادید؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه پرسیدم شیاف اضافه کنم گفت لازم نیست خدا کنه سقط نشه

عزیزم اگه زیاد حتما زیاد کن اصلا روالش زدن آمپول پروژسترون 

بلاخره باید پروژسترون بره بالا که خونریزی بند بیاد 

لطفا استراحت مطلق باش

@معجزه_۹۷     عزیزم همسرم الان آزمایشمو برد پیش دکتر غدد، برای تیروئیدم دارو داد برای ...

غصه نخور سحر جان 

خواهشا مراعات کن 

قند تو بارداری خوب نیست 

انسولین بزن انشالله که ختم به خیر میشه 

ما هم برای سلامتی خودت و نی نی  جونت دعا میکنیم 

هنوز که آزمایش ندادی عزیزم، خدا بزرگه. تمام بررسی های لازم رو انجام دادید؟

اره تاجایی که دکتر گفته پیش رفتیم

من خودم سمت چپ پلی کیستیک خفیف دارم همسرم اسپرمش اصن وضعیت خوبی ندارن جنین شناس سخت میتونه توش اسپرم سالم پیدا کنه  از ۲۲ تخمک فقط ۴ تا جنین تشکیل شد چون اسپرم کیفیت خوبی نداره همشون تو ۸ سلولی میمونن دکتر میگه جنین خوب جنینیه که تا ۱۰ سلولی پیش بره ولی برای ما نمیره 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نه از خود آمپول که نمی‌ترسم دیگه ماها استاد آمپول زنی شدیم این مدت 😁 از آنوکسا که بدتر نیست دیگه 🤭 ...

فدات شم‌عزیزم اصلا استرس نداشته باش چون  دیابت بارداری اگر کنترل شه چیز‌مهمی‌نیس و قند ما هم‌اونقدا بالا نیس که برای بچه خطر داشته باشه. من‌کسی رو میشناسم‌که تو جفت بارداریاش قند ناشتاش حدود ۲۰۰ بود و دو ساعت بعد غذاش ۴۰۰. ولی انسولین استفاده کرد و خداروشکر بچه هاش صحیح و سالم‌دنیا اومد. دکتر به من خیلی دوز کمی تجویز کرد روزی دو بار قبل صبحانه و ناهار هر کدوم سه واحد. ولی گفت اگه قندت باز بالای رنج نرمال بود بیا تا بیشتر کنم دوزتو. فعلا دارم هر وعده قندمو چک میکنم و یادداشت میکنم تا چند روز بعد که دکتر بگه این مقدار دوز انسولین بسه یا باید بیشتر شه.. ایشالا برای شما هم‌بهترینها اتفاق بیفته دوست عزیزم🥰

غصه نخور سحر جان  خواهشا مراعات کن  قند تو بارداری خوب نیست  انسولین بزن انشالله ک ...

غصه نمی‌خورم عزیزم، چشم. باور کن کسی رو مثل خودم ندیدم رعایت کنه، انقدررر رژیمم سختگیرانه ست که از بعد ۲ کیلویی که هفته های اول بارداری کم کردم تا الان کلا نیم کیلو اضافه کردم، که هنوز تا وزن قبل بارداریم ۱,۵ کیلو مونده. رسماااا هیچی نمی‌خورم ⁦☹️⁩

فدات شم‌عزیزم اصلا استرس نداشته باش چون  دیابت بارداری اگر کنترل شه چیز‌مهمی‌نیس و قند ما هم‌او ...

خب خدا رو شکرررررررر 🤲

به منم یک واحد قبل صبحانه، دو واحد قبل نهار و دو واحد قبل شام داده. تا یک هفته چک کنم اگر زیر ۱۲۰ بود که هیچ اگرنه باز برم پیشش.

توکل بر خدا ان شاالله همگی به سلامت این دوران رو بگذرونیم و سلامت فرشته هامون رو در آغوش بگیریم 🤲🌹

اره تاجایی که دکتر گفته پیش رفتیم من خودم سمت چپ پلی کیستیک خفیف دارم همسرم اسپرمش اصن وضعیت خوبی ن ...

توکل بر خدا عزیزم، اگر خدا بخواد با جنین ۸ سلولی هم اولاد سالم میده. ان شاالله که خیره و مثبتی گلم 🤲🌹

خب خدا رو شکرررررررر 🤲 به منم یک واحد قبل صبحانه، دو واحد قبل نهار و دو واحد قبل شام داده. تا یک ه ...

انشاله که با همین دوز کم‌ قندتون نرمال میشه و نگرانیتون‌ رفع میشه‌گلم😍 التماس دعای فراوان دارم‌🙏